Kampanyalar > Biten Kampanyalar
verdaa defne ürünleri
olcayy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinben evde yokken gelmiş ve annem almış, kargo parasını da ödemiş :( resmi aşağıdaki linkten görebilirsiniz, malesef bana orjinal boy koyulmamış :(
Kayit olun veya giris yapin
--- Alıntı sonu ---
canım, zaten orjinal boy gönderen hataydaki başka sabun firmasıymışş ;)
nurselcagri:
BU BANA DERS OLDU DOSTLAR ARTIK BUNUDA ÖDEYECEĞİM VE BİR DAHA NUMUNE İSTERKEN İLKİN DİREKT ADRESİMİ VERMEYECEĞİM.ARAYIP SORSUNLAR YADA MAİL ATSINLA VE KARGO İLE İLGİLİ BİLGİ DE ALAYIM ONDAN SONRA İSTEYECEĞİM.BEN HER SEFERİNDE HEMEN ADRESİDE YAZIYORDUM NASIL OLSA GENELDE KARGO ÖDÜYORLAR DİYE...BU BANA DERS OLDU KISCASI...SİZLERDE AMAN DİKKAT!!!BÖYLE FİRMALARA PRİM VERMEYELİM... :-X
moonlight1907:
Kayit olun veya giris yapinBU BANA DERS OLDU DOSTLAR ARTIK BUNUDA ÖDEYECEĞİM VE BİR DAHA NUMUNE İSTERKEN İLKİN DİREKT ADRESİMİ VERMEYECEĞİM.ARAYIP SORSUNLAR YADA MAİL ATSINLA VE KARGO İLE İLGİLİ BİLGİ DE ALAYIM ONDAN SONRA İSTEYECEĞİM.BEN HER SEFERİNDE HEMEN ADRESİDE YAZIYORDUM NASIL OLSA GENELDE KARGO ÖDÜYORLAR DİYE...BU BANA DERS OLDU KISCASI...SİZLERDE AMAN DİKKAT!!!BÖYLE FİRMALARA PRİM VERMEYELİM... :-X
--- Alıntı sonu ---
haklısınız valla bende yazıyordum adresimi artık bende yazmam gerçi ben bu firmadan istemedim bişey ama sonuçta bizde öğrenmiş olduk ::)
ny3579:
valla banada 2-3 gün önce geldi verda minnacık bisabun 2 tane şampuan poşet boy ve 4 ytl kargo ödedim valla şuana kadar bütün şirketten gelenler parasızdı ama verda kargo parası alıyor dikkatinize ben istekte bulunurken böyle bilgi veren olmadı paşa paşada kargo parasını verdim :o ???
olcayy:
valla ben kapıya ilk kargo geldiğinde almamıştım demiştim ben merkeze almaya gelrim falan diye sallamıştım,sonra 2 gün sonra tekrar gelmişti dedim almasam olur mu, saolsun görevli çocuk da 'olur, geri iadeye ne yazalım falan' dedi, bende dedim işte kargo ücreti olduğunu bilmiyodum isterken falan dedim... ne yapıyım zaten farklı şampuan kullanmıyorum minnacık sabuna da 4 ytl verilmez ;)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git