Kampanyalar > Biten Kampanyalar

verdaa defne ürünleri

<< < (7/15) > >>

sahaneyedili:
ama niye bazılarımıza kargo ödemeli yollamışşlar..bazılarına onlar ödemiş,hayret birşey

olcayy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinama niye bazılarımıza kargo ödemeli yollamışşlar..bazılarına onlar ödemiş,hayret birşey

--- Alıntı sonu ---

bende bu yüzden almadım ya zaten,geri gitsin ürünleri >:(

glmcn:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana geldi, 2 şampuan, 2 duşjeli, 1 tanede minnacık bir sabun...4 lira ödedim :-X

--- Alıntı sonu ---

aynen bende4 ytl ödedim. kargoyu kabul etmek istemedim ama geri yollamada da para alıolardı.  >:(

glmcn:
İyi günler. Sizden numune talebinde bulunmuştum. numuneler bugün elime ulaştı fakat kargo parası verdim! En azından mail ile belirtsediniz kargo parasını siz karşılayabilecek misiniz diye. Sizden ürününüzü deneyip memnun kalırsam alacağıma dair numune istiyorum ve siz o kadar  müşteri memnuniyetini düşünmüyorsunuz ki kargo parası ödetiyorsunuz. Arkadaşlarım adına yaptığım numune taleplerinden vazgeçiyorum. Merve E.ve Ümit A. adlı kişilere numune göndermeyin. Arkadaşlarıma doğal bir ürünmüş ne güzel deneyelim memnun kalırsak alırız demiştim...Ben utandım sizin yaptığınız bu tutumdan ....Yaptığınız bu uygulama çok yanlış!

siteden msj yolladım mailde atıcam ve firmaları şikayet edebileceğimiz bi portal var oraya da yazıcam  >:(

olcayy:
yani insan belirtmez mi,kargo ücreti var falan diye,zaten ilginç olan bazılarımıza numunelerin ücretsiz gelmiş olması,neye göre seçim yapmışlar anlamadım ;D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git