bu migros güvenilmiyor ne kadar mailde atsan olmuyor en iyisi migrosdan uzak durmak
ben cips kampanyasından kazanmıştım.aldığım sadece 3,5 tllik cipsti.ben unuttum bile sonra.tlf mesaj gelincede inanamamıştım.hiç bir sorun yaşamadanda elime vaktinden önce ulaşmıştı ürünler.
valla bende migros'un çekilişlerine bir zamanlar inanmıyordum.(pepsi'yle amerika'ya gidene kadar

) hala da bazı çekilişlerde şüphelerim oluşuyor katılım sayısını görünce.fakat şöyle bir durumda var.bugüne kadar migros'tan tıkla kazan, salla kazan, yap kazan, oyna kazan, bil kazan, hopla kazan, zıpla kazan diyerek kazandığımız yüzlerce tl tutarında bedava ürün bulunmakta.zannetmiyorum ki birinizden biriniz bir başka markette migros'ta kazandığından daha fazla bedava ürün kazanmış olsun.her ne kadar çekiliş konusunda hala bazı sıkıntılar devam etse de migros türkiye'nin en gelişmiş teknolojili (örn.sanal market) ve en çok bedava veren marketidir.i love migros

Başladık almaya marketlerde kalmayıncaya kadar saldırdım şu ara..
Biz Migros kötü demiyoruz ama kampanya işinde acemi benim alışveriş yapılda karşılamadığım kaç tane yarışma oldu
dia hayırlı olsun dostum..50 katılım kadar yüklenme yapmışsın şimdiden.
dia hayırlı olsun dostum..50 katılım kadar yüklenme yapmışsın şimdiden.
Fazlası var dostum ne varsa aldım kimse katılmasın bizim burdan diye.Başkası olunca aynı ilden daha bi iç çekiyorum.
Ama kötü olan fişte gold mold yazmıyor arko yazıyor
bende balıkesir i kapatsam acaba..