yaşasın.kazanmışım.

.yeğenım için katılmıştım.
7 çekiliş hakkım vardı küçük set kazandım
Bence haksızlık oluyor neden küçücük paket veriyolarki bari 10-15 tane numune bebek bezi versinler yada 1 paket bebek bezi versinler 1 tanecik kime yeticek aslında hiç yarışmaya bile gerek yok,herkes formu doldursun herkese eşit yollasınlar,bence...
katılıyorum dün sen soruncaya kadar ben bir paket bez kazandım zannediydum dikkat etmemişim ödüle sen sorduktan sonra tek bez olduğunu fark ettim kargo parasına yazık.
katılıyorum dün sen soruncaya kadar ben bir paket bez kazandım zannediydum dikkat etmemişim ödüle sen sorduktan sonra tek bez olduğunu fark ettim kargo parasına yazık.
yani verdikleri hediyede o kadar gerekli bişey değil yani kolye ne işe yarıycak sanki.benim çocuk 2 dakkada parçalar,2.si 1 tane bebek bezi olayına sinir oldum.hem 15 paket bebek bezi kazananlarada 20li ıslak havlu vericekler oda çok saçma,15 paket verin bari,aslında 15 pakette çok büyük 5 paket olsun.bebek bezi+ıslak havlu
Bende 1 paket bez sanmıştım nasıl saçma birşey olmuş böyle.
Bende 1 paket bez sanmıştım nasıl saçma birşey olmuş böyle.
kullanım koşullarını okumadınızmı zaten resimdede kutunun içinde 1 tanecik bez var neyse artık yapıcak bişey yok..
bakın şu resimdeki kutunun içindekiler yollıcaklar:Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
arkadaşlar yan komşum yarışmadaki soruların cevaplarını istiyor ben katılma dedim

katılıyım bi kere şansımı deniyim dedi. cevapları bilen warmı aranızda?