Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinArkadaşlar dün akşam olayı bilenler bilirler ben herkesin bilmesi için bu konuyu açıyorum. Günay Cam Sanayi Limited Şirketleri adlı facebook sayfası iPad yarışması yaptı.Sonucu açıklıyoruz dediler açıklandı. kazanan Mustafa diye biri soyadını unuttum.pc de olan arkadaşlar girmişler profile kapak fotoğrafını beğenenlerden birisi ''Ertuğ Günay'' ve bu şahısın profilinde yazan şeye dikkatinizi çekmek istiyorum Gunay Cam Sanayi'de patron oğlu, yani arkadaşına veriyor hediyeyi (vereceğinide bilemiyoruz sayfa kasmak için beraber yaptıkları bişeydir kesin). İki tane tıfıl bi yarışma yapıyo ve bu yarışmada iPad vereceğiz diye yüzlerce kişiyi kandırıyor. Herkes tepki gösterince Mustafa Bey'den ayrı bi yarışma daha yapacağız bu yarışma 1 hafta sürecek diyor.Millet kanar mı artık ? yine tepkiyi görünce kimseyi inandırmak zorunda değiliz isteyen sayfayı beğenmekten vazgeçebilir diye bir paylaşım daha yapıyorlar . Ben böyle liseli tribi görmedim
neyse lafın kısası sayfayı görünmez hale getirmiş bu tıfıllar açılmasını bekliyorum. Ben şahsen beni dolandıran bu şahısların peşini bırakmak istemiyorum. Yarışmaya katılıp dolandırılan ve Aklı olan 600 kişininde peşlerini bırakmasını istemiyorum. Ben sayfa açılınca herkese bildireceğim. İmkanı olan tüketici haklarına şikayet etsin.
web siteleri bu: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin telefon numaraları falan da var
Ayrıca: Yarışmayı Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin katkılarıyla yapıyoruz diyolardı
Her iki firmada Bayrampaşa merkezli ve mutkala bir bağlantıları var.