inşallah bir daha yapmazlar sinir bozucu
herkesin 1 hakkımı var 2. denemede daha iyi yapıyorum ama eski skor çıkıyor sizdede öyle mi
herkesin en iyi skoru jaydediliyor normalde.. bazen tıklama sayısı daha az olsa vile süre daha uzun sürüyor, o zaman eski skor kalıyor.. bir de puzzle ı oynarken sayfaya refresh yapıp baştan başlarsanız baştan başlamış saymıyor, öncekinin süresini de ekliyor toplamda üstüne..
37 sn.de yapabildim en son

ancak 17 sn.de yapan 1. sırada abi 17 sn.de nasıl yapmış adam ya.. Sanırım hazır dizili gelmiş resim
37 sn.de yapabildim en son
ancak 17 sn.de yapan 1. sırada abi 17 sn.de nasıl yapmış adam ya.. Sanırım hazır dizili gelmiş resim 
17 saniyede bi gariplik var zaten çünkü hem 17 saniyede yapmış hem de 112 hamlede.. o tarz vardı ilk başladığı günlerde sonra sildiler.. onu geçtim 19 saniye de imkansız gibi geliyor bana.. en fazla 42 yapabildim
sinirimi bozuyo böle yarışmalar.%25lik kola indirimi için o kadar süre uğraşmaya değmez bence
ÇÖZMEYİ başardım hileside var tabi bunu umarım fark ederler, adımları ve süreyi azaltmak mümkün.
ÇÖZMEYİ başardım hileside var tabi bunu umarım fark ederler, adımları ve süreyi azaltmak mümkün.
yazsan da bizde yapsak ozaman