Gönderen Konu: gfk 1 Honda Civic Sedan, 5 Samsung 3D Led TV, 55 Sony Video Kamera  (Okunma sayısı 21409 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı djanya

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: gfk 1 Honda Civic Sedan, 5 Samsung 3D Led TV, 55 Sony Video Kamera
« Yanıtla #40 : 12 Aralık 2012, 02:32:52 »
bende yeni üye oldum bakalım bana geri dönecekler mi?

Çevrimdışı ŞanssızHediyeAvcısı

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Ebulfeth
« Yanıtla #41 : 12 Aralık 2012, 10:20:44 »
Merak ettim sistemi onların ne işine yarıyor ? şimdi diyelim ki ben istedim aldım sürekli kod girmem mi lazım ? kullananlar anlatabilirmi biraz  :)
Şanssız Hediye Avcısı

B a k a r s ı n  B i r  G ü n  K a z a n ı r ı m.

Özgür Mısır - Özgür Suriye - Özgür Filistin - Özgür Doğu Türkistan

Çevrimdışı ahra

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #42 : 12 Aralık 2012, 18:06:16 »
haftalıkmı kod giriorsunuz günlük mü kod giriyorsunuz?

Çevrimdışı yawuzz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #43 : 13 Aralık 2012, 13:14:02 »
bugun aradılar gönderiyoruz dediler adres teyit ettiler hadi bakalım nasıl olacak bişey kazanabilecekmiyiz zaman gösterecek
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

şansım var mı yok mu anlamadım gitti.....

Çevrimdışı mknst

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • İnsanlar uykudadır,ölünce uyanacaklar.Hadisi Şerif
« Yanıtla #44 : 13 Aralık 2012, 14:16:28 »
ben ocak ayından beri ürün girişi yapıyorum giriş 250 puan veriyolar. haftalık ürün girişine 25 puan devamlı ürün girişi yaparsanız ve elektrik sarfiyatı için 6 ayda 100 puan veriyolar ve arada mail adresinize anket geliyor 80 ve 60 puanlar gibi gayet güzel bir çalışma ben geçen ay göndericeklermi göndermiceklermi denemek amaçlı puanlarımla siparişte verdim üç gün içinde hediyem geldi
ben tavsiye ederim

Mümkünse gfk ürün katoloğu örnek olarak yollayabilir misiniz? kayıt oldum aradılar vazgeçtim değer mi acaba vakit kaybına ?

Çevrimdışı bersis

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #45 : 14 Aralık 2012, 11:25:26 »
katalog örneği yok bende sitelerinde bir hesabım var ordan sectım ben ürünü 6-7  ay boyunca düzenli ürün girişi yaparsanız luxell 40lt fırın kazanabilirsiniz (misal tabi bu)  ürünlerin hepsi tanınmış marka
ben kendi düşüncemi söylüyorum benim için hiç bir zaman kaybı olmuyor marketten geliyorum buzdolabına yerleştirirken okuyucuya okutuyorum haftalık gireceksem hafta boyunca en fazla 10dk alıyor

şirketin karı ne bu işte diyorsanız market kataloğunda yüzlerce marketin adı var büyük ihtimalle onlarda para alıyolar bu iş karşılığı tabi bu bir tahmin :) 

Çevrimdışı ferdi123

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #46 : 14 Aralık 2012, 13:29:33 »
katalog örneği yok bende sitelerinde bir hesabım var ordan sectım ben ürünü 6-7  ay boyunca düzenli ürün girişi yaparsanız luxell 40lt fırın kazanabilirsiniz (misal tabi bu)  ürünlerin hepsi tanınmış marka
ben kendi düşüncemi söylüyorum benim için hiç bir zaman kaybı olmuyor marketten geliyorum buzdolabına yerleştirirken okuyucuya okutuyorum haftalık gireceksem hafta boyunca en fazla 10dk alıyor

şirketin karı ne bu işte diyorsanız market kataloğunda yüzlerce marketin adı var büyük ihtimalle onlarda para alıyolar bu iş karşılığı tabi bu bir tahmin :)

merhaba sayın bersis bu konuda size 1 2 sorum olucaktı biz bu sisteme üye olduk aradılar barkod okuyuccu gönderelimmi dediler kabul ettik

1. sorum okuyucu geldiğinde bizim almış olduğumuz ürünleri okutmamızı istediler ancak diyelim sokaktan bir ürünün kutusunu bulduk okuttuk  bu gecerli olmuyor değilmi  oluyorsa bile nerden bilcekler bizim almadığımızı

2. sorum yada bizim aldığımız ürünlerin biz aldığımızı nerden bilecekler  sonuçta marketten nakit alıyoruz adımızı soyadımızı hiç bir market çalışanı sormuyor aldık 1 kola geldik okuttuk  diyelim yine sokaktaki bulduğmuz ürünle aynı kapıya çıkmıyormu

3. sorum şu zaten ürün alırken markette okutuyorlar kasiyerler tekrar okunmuş bişeyi okutma sıkıntı olmaz değilmi

4. sorum sokaktaki ürünün kutusuyla bizim kendi aldığımız ürün arasındaki tek fark var market fişi  market fişini almak zorundamıyız ürün alırken

5. ve son sorum siz hediye almışsınız daha önce hediye alırken ve  yada şöyle sorum almış olduğunz ürünlerin market fişlerini ibraz ediyormusunuz fişleri saklam mecburiyeti koşulu varmı

teşekürler yanıtlarınız için iyi günler dilerim

Çevrimdışı YEFE

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #47 : 14 Aralık 2012, 16:59:15 »
üye olduk bakalım hadi hayırlısı  :)

Çevrimdışı ayberkay

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #48 : 14 Aralık 2012, 22:36:45 »
Bu akşam 19.30 da aradılar,bilgileri teyit ettiler.Yurtiçi kargo ile göndereceklermiş.

Çevrimdışı LiYaBu

• Usta Kampanyacı
  • Edepli Edebinden Susar Edepsiz de Susturdum Sanar
« Yanıtla #49 : 15 Aralık 2012, 14:32:37 »
bana biraz önce geldi barkod okuyucu 1-2 hediye bez poşet önlük bez falan hediye katalogu okutmak icin bir iki barkodlu defter taktım barkod okuyucuyu fakat okuttugum ürünleri gfk ya nasıl gönderecegim onu daha anlamadım acıkcası barkod okuyucuda hanede yaşayanların isimleri bile yazıyor alışverişi kimin yaptıgını falan giriyorsunuz hoşuma gitti benim aslında umarım kolaydır telefonla aradıklarında sorucam bakalım kitapcıkta pek bisi yazmıyo gönderimle falan ilgili