katalog örneği yok bende sitelerinde bir hesabım var ordan sectım ben ürünü 6-7 ay boyunca düzenli ürün girişi yaparsanız luxell 40lt fırın kazanabilirsiniz (misal tabi bu) ürünlerin hepsi tanınmış marka
ben kendi düşüncemi söylüyorum benim için hiç bir zaman kaybı olmuyor marketten geliyorum buzdolabına yerleştirirken okuyucuya okutuyorum haftalık gireceksem hafta boyunca en fazla 10dk alıyor
şirketin karı ne bu işte diyorsanız market kataloğunda yüzlerce marketin adı var büyük ihtimalle onlarda para alıyolar bu iş karşılığı tabi bu bir tahmin
merhaba sayın bersis bu konuda size 1 2 sorum olucaktı biz bu sisteme üye olduk aradılar barkod okuyuccu gönderelimmi dediler kabul ettik
1. sorum okuyucu geldiğinde bizim almış olduğumuz ürünleri okutmamızı istediler ancak diyelim sokaktan bir ürünün kutusunu bulduk okuttuk bu gecerli olmuyor değilmi oluyorsa bile nerden bilcekler bizim almadığımızı
2. sorum yada bizim aldığımız ürünlerin biz aldığımızı nerden bilecekler sonuçta marketten nakit alıyoruz adımızı soyadımızı hiç bir market çalışanı sormuyor aldık 1 kola geldik okuttuk diyelim yine sokaktaki bulduğmuz ürünle aynı kapıya çıkmıyormu
3. sorum şu zaten ürün alırken markette okutuyorlar kasiyerler tekrar okunmuş bişeyi okutma sıkıntı olmaz değilmi
4. sorum sokaktaki ürünün kutusuyla bizim kendi aldığımız ürün arasındaki tek fark var market fişi market fişini almak zorundamıyız ürün alırken
5. ve son sorum siz hediye almışsınız daha önce hediye alırken ve yada şöyle sorum almış olduğunz ürünlerin market fişlerini ibraz ediyormusunuz fişleri saklam mecburiyeti koşulu varmı
teşekürler yanıtlarınız için iyi günler dilerim