KAZANANLARKazanan kişilere biletlerini teslim etmek için Pazartesi günü MasterCard tarafından iletişime geçilecektir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinÇocuğunu sahada görme şansı kazananlar
İSİMŞEHİRAlaiddin KaratasAnkaraAnil İncedemirİzmirSefa Sabri DumanİstanbulArzu AlıyeKarac SısıkİstanbulMustafa YildirimİzmirI.Barıs SaygılıAnkaraMurat GuzelkazazİstanbulHakan Ozarpakİstanbulİrfan SiseciogluKayseriSelami Ilgaz SasmazİstanbulEce CamİzmirSeref OztosunİzmirZeliha AriganİstanbulVolkan AlacalıogluİstanbulEnder KocyigitİstanbulPinar BayrakİzmirAlper TosunİstanbulMehmet Fatih BoyacilarİstanbulIrem ErturkİstanbulUmur KardasİstanbulMuammer BatmanİstanbulEce EceİstanbulMaç bileti kazananlar (30 kişi)Mehmet GulermanAnkaraUfuk OnerİstanbulOsman CanEskişehirIsmail CalıskanBursaEmre BuyukkoseEskişehirMesut KaracaİstanbulAnil ErensoyİstanbulAnıl KayaİstanbulYadigar TekinerIspartaMustafa YıldızİstanbulUygar KalAnkaraTaner CıvelekİstanbulNejat Ceyhun DemirAnkaraMerve MarasBursaEmin CoskunİstanbulAyse OzgunayUşakEren ToramanİstanbulYigithan ColakogluİstanbulOzgur VarolAnkaraTuncay CamurMalatyaBarishan YilmazİstanbulBatuhan MericİstanbulSefa Mustafa SekerKocaeliOzan KırmızıİstanbulMurat SipahiogluİstanbulBurak KaynakİstanbulEmin Enes BuyuranAdanaİsmet KorogluOsmaniyeMehmet Fatıh GocmenİstanbulFiliz Karadenizİstanbul
gitmeyecek olanlar benimle iletişime gecerse takasa açığım.
offfff kazanmışım hem kızım futbolcularla sahaya çıkacak hemde maçı seyredeceğiz süpermiş
yas krıterı var .inşallah kızınız bu krıterlere uyarr.uyarsa harıka
6 yaşında olur mu ki nerede yazıyor bu kriterler göremedim
ben bakmıstım 7-12 yasmıydı neydı 7yi cok ıyı hatırlıyorum da bır de boy uzunlugu vardı. katılırken bakmıstım
kazanan arkadaslara tebrikler. ben bu yarışmayı nasıl kaçırmısım cokta gitmek istiyordum tüh ya..
bu saat oldu hala aramadılar
yuh yanı maç yarın.sen ara ıyısı