bugün yada yarın bana gelecek daha doğrusu bana gelen maile göre öyle 

haberdar ederim sizi keşke numuneyi alıp açsaydım konuyu 
neyse kısmet artık 

Ben bu bebek bezinin adını ilk defa duyuyorum arkadaşlar baby star 2 adet yolluyor isterseniz mail atın gönderiyolar linkLinkleri görmeye yetkiniz yok.

Kayit olun veya 
giris yapin buradaki adrese adınızı,soyadınızı,bebeğiniz kullandığı bez boyunu,ev adresini yazın gönderin 1 hafta içinde geliyor.

evet bir hafta içinde geliyor benim oğlum doğduğunda ilk zamanlar istemiştim 
canbebede gönderiyor ve çok hoş bir paket yapıyor içinde bebek bezi anne için ürünler bir büyük paket ıslak mendil note kağıdı kalem alt açma gibi bebeğim ilk doğduğu zaman baya numune toplamıştım çokta işim yaramıştı 

Walla canbebeye kaç kere mail attım cevap gelmedi galiba artık gönderim yapmıyolar.size hangi ayda gelmişti?

geçen sene kasım gibiydi sanırım ben hamileyken başlamıştım numune toplamaya 
milupa huggiesin onlu paketini, nivea şampuan pişik kremi ıslak mendil daha hatırlıyamıyorum anne için süt artırıcı çay 
evybaby bebek bezi anne için ürünler 
ve canbebede güzel bi paket göndermişti 
ben o zqman primadanda istemiştim böyle bir çalışmalarının olmadığını söylemişlerdi ama ocak gibi oda hamile paketi yapmış 
siz halimeisiniz üyelik bilgilerinizi ona göre girmeniz gerekiyor 

yok hamile değilim bana canbebe ve evy babyden gelmemişti,siz canbebeden nasıl numune talebinde bulunmuştunuz?

sitesine üye olup bilgilerimi tam girmiştim ve numune istediğimi belirtmiştim okadar

arkadaşlar benim numunem geldi 5numara istemiştim 8 adet ufak bir paket yollamışlar 
ups ile göndermişler kargo ödemesi yok çok sevindim 

resim eklemeyi başaramadım