kod gelmedı banada sanırım yenı actıgım mynet hesabından kaynaklı
mynet hesabımdan denedım maıl gıdıyor ama gelmıyor maıllerı gelmeyen arkadaslar sızın maıllerınıdede aynı sorun olabılır
bu problem nasıl duzelır daha cozemedım maıl gıdıyor ama gelmıyor
Bizde 1 tane kazanmıştık dünden beri mail attık her iki adrese de ama yanıt verilmedi az önce dominos müşteri hizmetlerini aradım bugün son değil yarında kodunuzu kullanabilirsiniz mailiniz mutlaka gelir dedi..
diğer adres neydi
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin bu arada bizim mynet değil hotmaile gelmedi..
kod gelmedı banada sanırım yenı actıgım mynet hesabından kaynaklı
mynet hesabımdan denedım maıl gıdıyor ama gelmıyor maıllerı gelmeyen arkadaslar sızın maıllerınıdede aynı sorun olabılır
bu problem nasıl duzelır daha cozemedım maıl gıdıyor ama gelmıyor
mynetten mail acınca aktivasyon için baska bir mail adresı yazıyorsunuz ...
o mail adrsıne onay gıbı bişey yolanıyor onu yapın .
+
myntten spam mail alorak gorunuyor olabılır orayıda konrtol edın banada hiç gelmedi
ismim 10 gun boyunca bı kere yazılmadı çok şansızım
Yahoo ya maili gelen oldu mu aradım illa katıldığınız maili verin diyo kod göndermemiz için birkaç kişi aramış maille göndermişler telefondan kod vermiyorlar
Yahoo ya maili gelen oldu mu aradım illa katıldığınız maili verin diyo kod göndermemiz için birkaç kişi aramış maille göndermişler telefondan kod vermiyorlar
benım yahooya geldı ama mynete gelmıyor pufff
fazla kodu olan varsa satın almak istiyorum
gereksize düşüyor
Tekrar baktım yok malesef
son gün kod kullanmayacak olan varsa talibim