Diğer > Serbest Kürsü

Evli yada Bekar Durumu öğrenme

<< < (3/7) > >>

cangz:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeceleri falan arasın telefonla telefonu kapalıysa evlidir  :D :D :D

--- Alıntı sonu ---
;D ;D

orkide28:
Aslına bakarsanız şuan evli olduğundan değilde, eskiden evlenmiş boşanmış olduğudan şüphe ediyorum

firuzeyno10:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAslına bakarsanız şuan evli olduğundan değilde, eskiden evlenmiş boşanmış olduğudan şüphe ediyorum

--- Alıntı sonu ---

ozaman nufus müdürlüğune gidip ordan rica minnet iyi niyetli bir memur bulursan bence tc ile öğrene bilirsin..

lusnika:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAslına bakarsanız şuan evli olduğundan değilde, eskiden evlenmiş boşanmış olduğudan şüphe ediyorum

--- Alıntı sonu ---

ozaman nufus müdürlüğune gidip ordan rica minnet iyi niyetli bir memur bulursan bence tc ile öğrene bilirsin..

--- Alıntı sonu ---

memurlar vermez o bilgiyi

Ruhpastasi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAslına bakarsanız şuan evli olduğundan değilde, eskiden evlenmiş boşanmış olduğudan şüphe ediyorum

--- Alıntı sonu ---

Sorsun.. Ne var ki bunda? evlenip ayrılmak ayıp mı? Bence böyle gizli saklı araştırarak olmaz. Güven problemi var sanırım.  :-\

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git