- 

Gönderen:
						nevin41
						 08 Mar, 2010 18:33

- 

yeğenim icin istemiştim  huggies  1 tana bez mama  krem ve 1 cay indirim kuponu göndermişler  2 ay öncede göndermişlerdi tşkr milupaya duyarlı oldukları için

- 

Gönderen:
						sevtapdnz
						 08 Mar, 2010 21:49

- 

bana daha geçen gün,bebek maması ,sütü,bezi,kremi geldi ,büyü kutuda ,haksızlık etmeyelim lütfen

- 

Gönderen:
						nevin41
						 08 Mar, 2010 22:20

- 

evet milupa  numune konusunda duyarlı

- 

Gönderen:
						MiniPsy
						 09 Mar, 2010 04:45

- 

evet banada iki kere geldi milupadan.bitanesi bizim bebiş 6 aylıktı sadece 2 adet bez.bide 3 gün önce indirim kuponları.yani hepsi fosss  

Allah Allah sana göre fos....binlerce insana gönderi yapıyorlar adamlar.sana göre fos olabilir.yorumlarına dikkat et !

- 

Gönderen:
						Meraal
						 09 Mar, 2010 08:50

- 

Bana da 1 ay önce numuneler göndermişlerdi,geçen haftada bir kutu içerisinde 8 ay paketi içinde 2 adet numune mama,nivea pişik kremi şampuani ve kremi numuneleri ve 2 adet bez,mama önlüğü ve bir de mektup vardı. Aynı paketten dünde yollamışlar bu defa kargo ile geldi ha bir de kutularda indirim kuponlari da vardi.

- 

Gönderen:
						ecrim
						 09 Mar, 2010 09:21

- 

dün bana da bir tane küçük gece maması ,gündüz için prinçli mama(ama yapınca o kadar az oldu kı)indirim kuponları,broşür ve kitapçık,pişik kremi bir de ıslak mendil vardı içinde.bebeğim 6 aylık olduğundan gönderdiler herhalde.beklemiyordum ilgileri için bugün teşekkur maili atacağım.

- 

Gönderen:
						narinser
						 16 Mar, 2010 14:54

- 

Bana da cumartesi günü Milupa Hamilelik Kiti yollamışlar.2 adet bebek bezi.nivea bebek şampuan numunesi,nivea pişik kremi numunesi, temizleme mendili,1 adet hamilelik cd'si ve hamilelik kitapçık vardı.Sağolsunlar düşünmüşler ve yollamışlar...

- 

Gönderen:
						BSBS
						 21 Mar, 2010 02:23

- 

numune istiyorum

- 

Gönderen:
						osmaniyemin
						 21 Mar, 2010 10:30

- 

numune istiyorum