Diğer > Serbest Kürsü

Karışık Bir Durum

(1/3) > >>

LiYaBu:
arkadaşlar biraz saçma ama benim face şifresi kırabilecek birine ihtiyacım var nedesi işe yeğenim geçen hafta 26 yaşında vefat etti ve eşi bizlerle görüşmediği için face hesabından hepimizi sildi ve biz ne fotolarını görebiliyoruz nede fotolardaki yorumlarını okuyabiliyoruz kendinden rica ettik ama maalesef kabul etmedi bizi bunlardan mahrum etme hakkına sahip olmadıgını düşünüyorum bu nedenle hesabını geri almak istiyoruz yardım eden biri cıkarsa cok sevinirim

lusnika:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar biraz saçma ama benim face şifresi kırabilecek birine ihtiyacım var nedesi işe yeğenim geçen hafta 26 yaşında vefat etti ve eşi bizlerle görüşmediği için face hesabından hepimizi sildi ve biz ne fotolarını görebiliyoruz nede fotolardaki yorumlarını okuyabiliyoruz kendinden rica ettik ama maalesef kabul etmedi bizi bunlardan mahrum etme hakkına sahip olmadıgını düşünüyorum bu nedenle hesabını geri almak istiyoruz yardım eden biri cıkarsa cok sevinirim

--- Alıntı sonu ---

öncelikle başnız sağolsun facenizde gördüm çok üzüldüm yeğeninizin facesini mi alacaksınız facenin kayıt olduğu e maili biliyorsanız şifreyi değiştirebilirsiniz diye biliyorum ben

LiYaBu:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar biraz saçma ama benim face şifresi kırabilecek birine ihtiyacım var nedesi işe yeğenim geçen hafta 26 yaşında vefat etti ve eşi bizlerle görüşmediği için face hesabından hepimizi sildi ve biz ne fotolarını görebiliyoruz nede fotolardaki yorumlarını okuyabiliyoruz kendinden rica ettik ama maalesef kabul etmedi bizi bunlardan mahrum etme hakkına sahip olmadıgını düşünüyorum bu nedenle hesabını geri almak istiyoruz yardım eden biri cıkarsa cok sevinirim

--- Alıntı sonu ---

öncelikle başnız sağolsun facenizde gördüm çok üzüldüm yeğeninizin facesini mi alacaksınız facenin kayıt olduğu e maili biliyorsanız şifreyi değiştirebilirsiniz diye biliyorum ben

--- Alıntı sonu ---

çok saolun maili biliyoruz ama şifre değişmiş o nedenle yapamıyoruz bir türlü

lusnika:
maili biliyorsanız şfre değişir

LiYaBu:
bakalım ugraşıyoruz ama mail şifresi de degişmis

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git