Diğer > Serbest Kürsü
afyondaki patlamada 25 şehidimiz var :(
fatosmurat:
başımız sağ olsun, vatan sağ olsun demekten yorulduk ülke olarak,
her gece yatarken dua ediyorum önceden kendim için dua ederdim artık kendimi unuttum ülkem için, askerlerimiz için dua ediyorum ama bir sabahta güzel birşeye uyanalım....
bu durumlardan daha içler acısı olan da başımızdakilerin sinir bozucu açıklamaları, insanlarımızın şehit haberlerine alışıp duyarsızlaşması....
bu kötü günler bitsin artık, anneler ağlamasın, kimse ölmesin :( içim o kadar acıyor ki artık ben dayanamıyorum :((((((((((
aylean:
Biz millet olarak herşeyi sineye çekmeye alıştık.Bunuda çekeriz
sahra2006:
dikkatleri başka yöne çekmeyi başardılar,diğer olayların üstü kapandı...
gunes:
Cüneyt Akkuş
Salı.BUGÜN ŞEHİT ÜTĞM SAMİ ÇİFTÇİ NİN CANAZE TÖRENİNE KATILDIM.AKLIMA KENDİ EVLATLARIM VE KENDİM GELDİM.DÜŞÜNÜRKEN BİLE GÖZLERİM DOLDU AĞLADIM.ŞEHİT OLAN ÜSTEĞMENİN AİLESİNİN VE EŞİNİN ÇEKTİĞİ ACI TARİF EDİLEMEZ HERHALDE.MEKANIN CENNET OLSUN RABBİM BÜTÜN ŞEHİT AİLELERİNE SABIR VERSİN.
2 gün yazmış kendi face ine dicek hiç bir şey yok fotolarına bakıyorum donuyorum
fatosmurat:
ben bu olayın suikast olduğunu düşünüyorum.
şehit olan askerlerimizin bedenleri darmadağın olmuş.. ailelerine ne verecekler tabutun içinde :( annesi oğluna son kez bakmak istediğinde neye bakacak, babası son kez öpmek istese neyi öpecek.. bunların hesabını kim verecek.. annenin acısı nasıl dinecek
bu olayda 2 gün sonra unutulacak yenilerini yazıp, yenilerine üzülecek.. allahım sen büyüksün kalbim sıkışıyor :( :( :( :( :( :(
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git