Gönderen Konu: dondurulmuş gıda  (Okunma sayısı 8732 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tarbah

• Usta Kampanyacı
Ynt: dondurulmuş gıda
« Yanıtla #10 : 23 Haziran 2009, 18:21:24 »
 :(  :(  :(

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
Ynt: IGLO ARTIK CEVAP VEREMIYOR! nt: dondurulmuş gıda
« Yanıtla #11 : 23 Haziran 2009, 18:24:15 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
SAYIN IGLO DOSTLARI

HABERIMIZ DISINDA BURADA VERILEN BIR BILGI UZERINE GELEN EMAILLER ICIN ELIMIZDEN GELENI YAPTIK ANCAK ARTIK TALEBI KARSILAMA DURUMUMUZ BULUNMAMAKTADIR.

AYRICA EMAIL ADRESIMIZ YUKU TASIYAMADIGINDAN YANIT VERILEMEYECEKTIR.

SAYGILARIMIZLA,
IGLO TUKETICI DANISMA SERVISI

Kusura bakmayın ama birkaç şey belirtmek istiyorum , tabi buradan cevapta verirmisiniz bilmiyorum , şuana kadar bu konuya bakan sayısı 241 , tekrar tekrar bakmaları sayarsak en fazla 200 kişi talepte bulunmuş olabilir , yani " koskoca" iglo firması sadece koruma çantası işlevi gören ki onuda sizin ürünlerinizi aldığımız için kullanıcaz sonuçta dondurulmuş ürün alışveriş merkezinede evimizin uzaklığını düşünürsek hiçte anormal bir istek değil ! bu talebi nasıl karşılayamaz , 200 adet folyolu koruma çantasından bahsediyoruz , ayrıca mynet - hotmail gibi sıradan mail servisleri bile binlerce - milyonlarca kullanıcısına " GB 'larca" saklama alanı ve mesajlaşma sistemini kaldırma gücü verirken  nasıl buradan gelmiş olabilecek 200'ü geçmeyen e-mai' i , sizin adınıza özel verilen pop3 sistemi bu talep içerikli mesajları  kaldıramazl

Ya siz iglo firmasının adını alarak üye olmuş bir şakacısınız , yada fazla büyüttüğümüz bir kuruluş , üzgünüm ama böyle bir cevap hiçte doyurucu olmadı , iyi günler !

dipnot : Ayrıca bugüne kadar ben hiçbir foruma Ülker - Eti  yada sizin ürün gamınızda rekabet ettiğiniz Feast gibi firmaların böyle üyelik oluşturup cevap vererek konuyu kapatmak istediğini görmedim !

Üzgünüm ama bundan sonra alışveriş yaptığımda ellerim İglo ürünlerine değilde hemen yanıbaşındaki Feast ürünlerine alışacak , sizlere firma olarak başarılar dilerim  ;)
« Son Düzenleme: 23 Haziran 2009, 18:32:07 Gönderen: sielanmucuk »

Çevrimdışı olcayy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 23 Haziran 2009, 18:26:02 »
mail adresine nasıl bir saldırı olmuş ki, yükü taşıyamıyor ;D ;D ;D

fostage

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 23 Haziran 2009, 18:42:44 »
:) sadece gülüyorum

Çevrimdışı volkanada

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #14 : 23 Haziran 2009, 19:12:32 »
numune isteyerek firmaları bıktırdığınızı artık görün beyler bayanlar

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
« Yanıtla #15 : 23 Haziran 2009, 19:16:45 »
numune isteyerek firmaları bıktırdığınızı artık görün beyler bayanlar

Arkadaşım gönderin diye boğazlarını sıkmıyoruz ya , gücü olan gönderir firmasının reklamını yapar , gücü yetmeyen göndermez bu kadar basit  ;)

Çevrimdışı katre

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 23 Haziran 2009, 20:15:14 »
sielanmucuk  ÇOK   Teşekürler sana katılıyorum.Bu firmalar sadece reklamla ayakta kalacaklarını zannediyolar.Yaptıkları ayıp...Benim için bitti ...İGLO..............

Çevrimdışı olcayy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 23 Haziran 2009, 20:23:11 »
talepte bulunanların bu siteden olduğunu nasıl anlamışlar ki, hemen üye olup anında bu mesajı yazmışlar  ??? ??? ???

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 23 Haziran 2009, 20:29:36 »
talepte bulunanların bu siteden olduğunu nasıl anlamışlar ki, hemen üye olup anında bu mesajı yazmışlar  ??? ??? ???

site burdan direk tıklandığında anlayabilirler google reklamaları da  bu kritere göre sitelere verliyor sanırım

Çevrimdışı ikbalelif

• Usta Kampanyacı
  • bütün mutsuzluklar kardeştir aynı dili konuşurlar
« Yanıtla #19 : 23 Haziran 2009, 23:31:48 »
SAYIN IGLO DOSTLARI

HABERIMIZ DISINDA BURADA VERILEN BIR BILGI UZERINE GELEN EMAILLER ICIN ELIMIZDEN GELENI YAPTIK ANCAK ARTIK TALEBI KARSILAMA DURUMUMUZ BULUNMAMAKTADIR.

AYRICA EMAIL ADRESIMIZ YUKU TASIYAMADIGINDAN YANIT VERILEMEYECEKTIR.

SAYGILARIMIZLA,
IGLO TUKETICI DANISMA SERVISI

Kusura bakmayın ama birkaç şey belirtmek istiyorum , tabi buradan cevapta verirmisiniz bilmiyorum , şuana kadar bu konuya bakan sayısı 241 , tekrar tekrar bakmaları sayarsak en fazla 200 kişi talepte bulunmuş olabilir , yani " koskoca" iglo firması sadece koruma çantası işlevi gören ki onuda sizin ürünlerinizi aldığımız için kullanıcaz sonuçta dondurulmuş ürün alışveriş merkezinede evimizin uzaklığını düşünürsek hiçte anormal bir istek değil ! bu talebi nasıl karşılayamaz , 200 adet folyolu koruma çantasından bahsediyoruz , ayrıca mynet - hotmail gibi sıradan mail servisleri bile binlerce - milyonlarca kullanıcısına " GB 'larca" saklama alanı ve mesajlaşma sistemini kaldırma gücü verirken  nasıl buradan gelmiş olabilecek 200'ü geçmeyen e-mai' i , sizin adınıza özel verilen pop3 sistemi bu talep içerikli mesajları  kaldıramazl

Ya siz iglo firmasının adını alarak üye olmuş bir şakacısınız , yada fazla büyüttüğümüz bir kuruluş , üzgünüm ama böyle bir cevap hiçte doyurucu olmadı , iyi günler !

dipnot : Ayrıca bugüne kadar ben hiçbir foruma Ülker - Eti  yada sizin ürün gamınızda rekabet ettiğiniz Feast gibi firmaların böyle üyelik oluşturup cevap vererek konuyu kapatmak istediğini görmedim !

Üzgünüm ama bundan sonra alışveriş yaptığımda ellerim İglo ürünlerine değilde hemen yanıbaşındaki Feast ürünlerine alışacak , sizlere firma olarak başarılar dilerim  ;)
çok güzel yazmışsın arkadaşım ellerine saglık bende senin gibi düşünüyorum ayrıca bu yazmış oldukları yazı bana hiçte inandırıcı gelmedi...:(
bütün mutsuzluklar kardeştir
aynı dili konuşurlar