Diğer > Serbest Kürsü
Limango alışverişleri iptal mi ediyor?
Meraal:
benimde bütün siparişlerim iptal edilmiş yarın arayacağım şimdide sayfalarına yazdım ama cevap yazacaklarınıda sanmıyorum
fatosmurat:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinsabah bişey yoktu ama şimdi baktım deterjan almıştım 1 hesaptan 20 tl lik çekle iptal etmişler..
diğer aldıklarımda sorun yaşamadım geldi. belkide tedarik edilemedi diye düşünüyorum ama ne bilim. limango napmaya çalışıyor... ::)
--- Alıntı sonu ---
evet şimdi bende baktım p@g den leke çıkarıcı almıştım iptal edilmiş çekte yüklenmemiş ??? mailde göndermemişler . tedarik edilmeme olduğunu sanmıyorum o durumda beklettikten sonra iptal ediyorlardı daha 2 gün oldu alalı ::)
--- Alıntı sonu ---
:( :( :( :( su içelim bi bardak..
Meraal:
Nidaya spor ayakkabı almıştım aynı gün kargoyaverilmiş bile o bence p&g den alınanalar iptal edilmiş hep birlik olup ya aramalı yada faceden yüklenmeliyiz aslında bari çeklerimizi yüklesinler.. >:( >:(
diazem:
p g den çekle alan olduysa eger resmen marketi bakkalı olanı köşe ederdi.Fairyler felan bedavaya geliyor 4 5 tane alınca sat sat bitmez.Millet durumu saldırmıştır.Ben bir ara baktığımda fairy limonlu tükenmişti ilk günlerinde hemen.
fatosmurat:
iletişimden yazdım iptal edilen hesabımdan. kredi kartından çekilen tutar ve çek iade edilecek mi diye..
yarına cevap gelir sanırım.. ::)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git