Diğer > Serbest Kürsü

gaziantepli kardeşlerimin başı sağolsun

<< < (2/4) > >>

calculus07:
suriyenin parmağı var bı işte

diazem:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsuriyenin parmağı var bı işte

--- Alıntı sonu ---
Tabi tabi kesin hemde.. pkk yapmaz..

isimyok000:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinallah rahmet eylesin, ben de izleyemiyorum....  içim kaldırmıyor fenalaşıyorum

bu arada bütün büyük şehirlerde böyle patlamaların olacagından bahsediliyor. izmir oldu, gaziantep oldu...

polis plakasız araç görürseniz hemen 155 i arayın diyormus alarm varmış.... :o :o :o

--- Alıntı sonu ---

evet öyle bütün polisler tetikte şuan eşimden biliyorum. antep te suriyeli sığınmacıların yerleştirildiği yerlerden biri olduğu için saldırının nedeni bu olabilirmiş. Malatyaya 2000 suriyeli gelicekmiş,  o yüzden malatyada alarmda. sürekli korku içindeyiz.

bu iş kesinlikle suriyenin pkk ile ortak işi, biz hala o nankörleri kendi ülkemizin insanlarından daha çok düşünüyoruz!!!

isimyok000:
ayriyeten pkk sivillerin öldüğü hiç bi eylemi üstlenmiyormuş fakat sonradan ortaya çıkıyormuş onların yaptığı. suriyenin desteğiyle oldu bu olayda

balca:
twıtterda köşe yazarları Ankara da avmlerde çok olmayın dediler,yeri filan hiç farketmez diyorlar :'(  öylesine yaşıyoruz bu ülkede. Şu an cenaze namazı kılınıyor,herkes orda.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git