Kampanyalar > Biten Kampanyalar

CNN TURK FUTBOL EKSTRA

<< < (18/42) > >>

marvin:
juve bence, çünkü italya seri a ya yeni yükseldiler geçen sene

logcupasa:
Oncelikle tebrikler ...Of kac hafta oldu hala kazanamadım simon sorması ayıp ama maillemi katıldın yada msnden fln kımı ekle dıyordu oylemı ?

nurselcagri:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Futbol Ekstra'da bu haftanın sorusu: (1-8 Aralık)

Şampiyonlar Ligi temsilcilerinden hangisi geçen sezon Avrupa Kupaları'nda mücadele etmemiştir?

a- Cluj

b- Anorthosis

c- Juventus

d- Atletico Madrid

Birden fazla elektronik posta gönderen katılımcıların bu başvuruları arasında doğru seçenek bulunsa bile değerlendirilmeye alınmayacaktır.

--------------------------------------------------------------------------------

Geçen haftanın sorusuna (Aşağıdakilerden hangisi daha fazla sayıda Şampiyonlar Ligi (Şampiyon Kulüpler Kupası da dahil) maçı oynamıştır?) b- Porto doğru cevabını vererek Puma'nın futbol koleksiyonundan hediye kazanan Futbol Ekstra seyircileri şöyle;

Cem Onur Can - İstanbul

Nureyha Soysal - İzmit

Mehmet Gümüş - İzmir

Cüneyt Kökalan - İstanbul

Murat Çokseyrek - Adana

Çiğdem Adakıoğlu - Aydın

Pınar Uğurlu – Afyon

Cevabınızı adınız, soyadınız, size ulaşabileceğimiz bir iletişim adresi ve beden ölçülerinizle Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine gönderin, Puma'nın futbol koleksiyonundan hediye kazanma şansını yakalayın.

sonunda bende kazandım..........yippuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

--- Alıntı sonu ---

tebrikler dostum geçen haftada ben kazanmıştı ama henüz gelmedi.gelince haber ederim herkese... ;D :D :)

marvin:
evet ya cnn den aranan birileri olursa geçen hafta ya da ondan önceki hafta kazananlarından bu başlık altından bizi haberdar edebilirse çok müteşekkir olurummm

ysr86:
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inş.
Bu arada yeni haftanın cevabını bilen var mı?

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git