valla ona da şükür 
öyle ben set derken ayakkabı eşofman çorap vs işte öyle bişey sandım
7 adet Puma Futbol Sport Set/Her Hafta (Ayakkabı+Tişört+Top+Forma vs.)
aslında bi sitede böyle yazıyo ama sadece ayakkabı gönderiyorlarmış.. dedim ya o da yeter..
arkadaşlar beden ölçüleri ne demek açıklarmısınız?Bden ölçülerim nasıl alabilirim? Açıklarsanız sevinirim
large medium felan var ya onlar işte ölçüler.. ayrıntılı bilgi için herhangi bi elbisenin yakasındaki etikete bak
ben geçen yıl bu yarışmadan adidas spor kiti kazandım.bir çanta içinde eşofman,çoraplar,şapka,tişört geldi çok kullanışlıydı gerçekten.
cevap b şıkkı gibi görünüyor bende öyle sanıyordum..bir futbol sitesindede başka açıklama var......işte bir futbol sitesinin cevabı.Listede Roma-Lazio yoktur, Barça-Real Madrid yoktur, R.Madrid-Atletico Madrid yoktur, Ajax-Feyenoord yoktur, Liverpool, Milano, Torino, Manchester derbileri yoktur. "Derbi aynı şehrin takımları arasında oynanır" diyen devamını okumasın bir zahmet. Herkesin derbisi kendine büyük kardeşim. ...ilginç degilmi?
tabiki herkesin derbisi kendisine ama bu soru illa ki "dünyanın görülmesi gereken 10 derbisini" yansıtacak değil, adamlar sorular biraz zor olsun diye pek bilinmeyen derbileri ve takımları koymuşlar. herkesin derbisi kendisine hakikaten, Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine bakılırsa 100lerce derbinin olduğu görülebilir.
Ya bu haftakı neden acıklanmadı ben anlamadım :S