Diğer > Serbest Kürsü

22 Ağustos Çarşamba Bloomberg HT deyim :)

<< < (2/17) > >>

gizemlitosbaga:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvalla ıkı kere fashıon tv de cıktım 1 aydır konusuyorum akrabalarla :P  senın akrabalar artık reklam fılan beklerler senden canım ;D

--- Alıntı sonu ---

biz niye görmedik aşkolsun kübb :(

adige01:
bikere yarışmaya katılınca bütün yarışmalarn yolu açılıyo mu yoksa her başvurduğun yarışmaya katılmak bukdr kolaymı yaw :) buarada ihsan varola da slm söle gitmişken bayılırım kendilerine azcık :P güzel bi sonuçla dönersin umarım

balca:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvalla ıkı kere fashıon tv de cıktım 1 aydır konusuyorum akrabalarla :P  senın akrabalar artık reklam fılan beklerler senden canım ;D

--- Alıntı sonu ---

biz niye görmedik aşkolsun kübb :(

--- Alıntı sonu ---

canım twıtterda dedım valla...bır tek buraya yazmadım ara ara modellere makyaj yaparken hocam cıkıyor ama bız gorunuyormuyuz bılmıyorum...bu arada hakıkaten Ihsan Varol cok tatlı bır adam onu gormek bıle yeter be ya :D

gizemlitosbaga:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbikere yarışmaya katılınca bütün yarışmalarn yolu açılıyo mu yoksa her başvurduğun yarışmaya katılmak bukdr kolaymı yaw :) buarada ihsan varola da slm söle gitmişken bayılırım kendilerine azcık :P güzel bi sonuçla dönersin umarım

--- Alıntı sonu ---

yok ikisi de değil bence kısmet işi.
aliksan (ben kendisine böyle diyorum) a selamlarınızı iletirim, aileden biri gibi derler ya öyle bizim için de ::)

calculus07:
neymiş bu ya iyi alıştın ha yakında ana haberde sunarsın sen :P

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git