arkadaşlar bu konuda yardım istiyorum
şu an vodafone den 5 mblik paketim var nasıl olacak bu iş daha önce kullanan oldu mu
cebi modem olarak kullanacağız
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinburda açıklama var da birde benim notebookta bluteooth olduğunu nerden anlayacağım bu konuda biraz cahilim de
Bluetooth için ayrı bi usb cihazı var. En yakın bir Teknosa bayisine gidersen ordan alabilirsin.
benim bilgisayar son sistem yeni aldım bluteooth yok mudur bilgisayarda
yoktur. bluetootht kart okuyucu gibi bişe. 15tl civarıdır. en yakın bir pc donanım bayisinden elde edebilirsin.
bence bluetooth vardır. ama laptop mu benim laptopda bluetooth dahili olarak var.
telefon modelini söylersen yardım edebiliriz. fakat 5MB lık paket çok az.. bi kaç sayfaya baksan biter...
Telefonun Nokia ise laptopa Nokia PC Suite kurman lazım. usb kablo veya bluetootla telefon ile pc suite eşleştirsen programın menü sünde zaten modem seçeneği var...
hocam artık bi web sayfası 5 mb.karışmak gibi olmasın ama kötü sonuçlar doğurabilir benden söylemesi
telefon modelini söylersen yardım edebiliriz. fakat 5MB lık paket çok az.. bi kaç sayfaya baksan biter...
Telefonun Nokia ise laptopa Nokia PC Suite kurman lazım. usb kablo veya bluetootla telefon ile pc suite eşleştirsen programın menü sünde zaten modem seçeneği var...
tlfnum samsung d900 ya duruma göre turkcelin 100 mb paketlerinden veya 1 gb lik internet paketlerinden alablirim.yazın evde değilim internete bu şekilde bağlanmak istiyorum, sanırım bir turkcel bayii ayarları yapmamda yardımcı olacak teşekkür ederim.
ayarlarıda buldum
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapintabi uğraşmak gerek