Diğer > Serbest Kürsü

BMW kazandın diye mail gelmiş???

(1/1)

tinkerbell:
YOU HAVE WON BMW X6 CAR AND £750,000.00GBP.CONTACT MR LARRY QUESTER VIA EMAIL:MR-LARRYQUESTER@MSN.COM WITH YOUR NAME,COUNTRY,AGE,ADDRESS,TEL.
WITH REGARD
BMW PROMOTION TEAM.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
gönderen napıyım doğru mudur ne bu??

lusnika:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYOU HAVE WON BMW X6 CAR AND £750,000.00GBP.CONTACT MR LARRY QUESTER VIA EMAIL:MR-LARRYQUESTER@MSN.COM WITH YOUR NAME,COUNTRY,AGE,ADDRESS,TEL.
WITH REGARD
BMW PROMOTION TEAM.

--- Alıntı sonu ---

spam onlar yaaa bana da hep 1milyon dolar kazandınız diye geliyor evlilik teklifi geliiyor ;D

okitya:
oo ben neler kazanıyorum. oynamadıgım lottolardan bilmem kaç milyon eurolar. Ama parada gözüm yok, hiç cevap bile vermiyorum.  :)

tinkerbell:
pof ya x6 benim en sevdiğim arabadır da her türlü seye inanma ihtimalim var :D:D Evlilik teklifi süpermiş ama :D

ylmznesli:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYOU HAVE WON BMW X6 CAR AND £750,000.00GBP.CONTACT MR LARRY QUESTER VIA EMAIL:MR-LARRYQUESTER@MSN.COM WITH YOUR NAME,COUNTRY,AGE,ADDRESS,TEL.
WITH REGARD
BMW PROMOTION TEAM.

--- Alıntı sonu ---

spam onlar yaaa bana da hep 1milyon dolar kazandınız diye geliyor evlilik teklifi geliiyor ;D

--- Alıntı sonu ---

KAHKAHA ATTIM :D :D :D :D :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

Tam sürüme git