Diğer > Serbest Kürsü
Ben niyee hiç kazanamıyorumm
orkide28:
Bende aynı durumdayım.Ama yoğun bir kampanya yapılmıyor.Sonuçlardaki isimler bile tanıdık değil bu aralar.Şans yön değiştirmiş olabilir ama şansın peşini biz bırakmayalım diyorum :)
davidof:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinben daha büyük hediye hiç kazanmadım ne yapalım nasip
--- Alıntı sonu ---
kaynanam adına katıldım, venedik seyahati kazandı :P . kendim hiçbişey kazanamadım ???
logocuk:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin@logocuk bol bol dua et gör bak nasıl kısmetin açılıyor ;) ama fake hesaptan sahtecilikten sömürücülükten uzaktur.hem dua hem bu tarz şeyler bir anda olmaz :)
--- Alıntı sonu ---
sahtecilik fake makede yapmıyom iyi niyetle katılıyorum ama olmayınca olmuyo ;D
birde kampanyacılar arttı sanırım ondanda olabilir çoğu forumda kampanya topiği var artık
lerzankara:
Merkür yapıyormuş bunu 9 gün sonra kurtulacakmışız bunu Radikalde okumuştum:)) geçecek yani
o kadar çok ipad ve iphone samsung s3 kazanacağız ki birbirimize sen kaç tane kazandın diye soracağız ;D ;D
diazem:
Hic öyle düşünme.Ara ara oluyor bu dönemler.Bana 2012 iyi gelmedi diyordum pek bisey kazanamadim Temmuz Ayına kadar.Temmuz ayinda 11 tane iphone blackbery beyaz esya seti , akilli utu ,akilsiz utu birde iyisinden meyve suyu sikacagi geldi.Beklemek lazim ara ara o dönemler oluyor.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git