Diğer > Serbest Kürsü
bebek şekeri?
fatosmurat:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbu arada maggiden gelen sepetlerden varsa elinizde onuda tüllerle süsleyerek sepetinizi yapabilirsiniz. sepetlerede 40-50 tl çekiyorlar..
--- Alıntı sonu ---
işte o yok,ama limango,trendyol kutuları var,onlardan uygun boyda bir tanesini kumaşla tülle kaplayabilirim diye düşünüyorum
--- Alıntı sonu ---
bende o zamanlar maggi sepetleri yoktu. tava yoğurt kaplarıyla yapmıştım ben sepeti..
Kayit olun veya giris yapin
ilk yaptığımda daha güzeldi tabi kullandıktan sonra kaldırmıştım tülleri yamulmuş şuan. buna benzer bişi yapabilirsiniz..
Ruhpastasi:
Mısır çarşısından çıkıp sola doğru biraz yürüdüğünüzde çok cici hediyelikler var. Notluk, minik sepetler, çerçeveler vs. Fiyatlarıda uygun. ;)
kitapkolik:
Kayit olun veya giris yapinbu arada maggiden gelen sepetlerden varsa elinizde onuda tüllerle süsleyerek sepetinizi yapabilirsiniz. sepetlerede 40-50 tl çekiyorlar..
--- Alıntı sonu ---
işte o yok,ama limango,trendyol kutuları var,onlardan uygun boyda bir tanesini kumaşla tülle kaplayabilirim diye düşünüyorum
--- Alıntı sonu ---
bende o zamanlar maggi sepetleri yoktu. tava yoğurt kaplarıyla yapmıştım ben sepeti..
Kayit olun veya giris yapin
ilk yaptığımda daha güzeldi tabi kullandıktan sonra kaldırmıştım tülleri yamulmuş şuan. buna benzer bişi yapabilirsiniz..
--- Alıntı sonu ---
güzel fikir :)Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinMısır çarşısından çıkıp sola doğru biraz yürüdüğünüzde çok cici hediyelikler var. Notluk, minik sepetler, çerçeveler vs. Fiyatlarıda uygun. ;)
--- Alıntı sonu ---
çok teşekkürler,pazartesi oralara da bakıcam kısmetse
lerzankara:
Kayit olun veya giris yapin buradan bakabilirsin:))
mavilim:
arkadaş da yazmış eminönünde mısır çarşısının çıkışında kuru kahveci mehmet efendi var meşhur oralar ara sokaklar bebek şekeri malzemesiyle dolu
hazır alacaksanız mutlaka pazarlık da yapın
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git