Diğer > Serbest Kürsü

dua edın sans dıleyın

<< < (7/10) > >>

fatosmurat:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçok moralım bozuk kac gundur kendımde degılım pazartesı tıp fakultesıne gıttık hersey normal gibiydi ama ultrason sonucları oğlumun troıd bezının yeterlı buyumedıgını gosterdı ve buna istınadaen 1 aylık deneme kesıntısı bıle yapılamayacagı ve ergenlıgı tamamlayana kadar ve buyuk bı ıhtımalle ömür boyu ılac kullnacagı ortaya cıktı çok üzüldüm en azından 1 ay kesilır bakılır dıye umut edıyodum bu sonuc hiç hesapta yoktu  :'( :'( :'(ama hep dedıgım gibi bunda şükür dermansız dert degıl  :(

--- Alıntı sonu ---

Canım çok üzüldüm ama senin de dediğin gibi dermansız dert değil, allahım daha kötüsünden korusun...  sen üzülmeki oğlunda sana bakınca üzülmesin annesi... :-*

nehir_1:
Allah (C.C.) Güzel isimlerinin hürmetine, dualarımızla benim ve sizin yavrunuz gibi tüm çocuklarımıza acil şifalar versin. AMİN
Her bir hayat sahibi ancak Şâfî isminin tecellîsine mazhariyetle hastalıktan şifâ bulmaktadır. (alıntı)

eyefive:
benim abim 5 sene önce vefat etti. sürekli iğne ilaç kullanıyordu böbrek ve troid bezleri yeterli çalışmıyordu. ama kader işte hastalığından değilde asansör boşluğuna düşerek vefat etti. hastalığını 38 sene ilaçla iğneyle idare etti birşey olmadı. yani söylemek istediğim ilaçlada olsa önemli olan yaşaması çok şükür. beterin beteri var sıkma canını. ALLAH evladına şifa,hayırlı ve uzun ömürler verir inşallah amin sadakallahül aziym

enavci:
gecmis olsun neyseki cozumu var allah kolaylik versin beterinden korusun tum yavrularimizi

yeşimhzl:
Allah yardımcınız olsun en kısa sürede iyileşir inşallah 

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git