Diğer > Serbest Kürsü

Blog kampanyaları ve milli piyango izni hakkında bilgi talebi

(1/3) > >>

hako65:
Arkadaşlar bende dahil olmak üzere pekçek bloger arkadaşımız kampanyalar çekilişler düzenliyoruz. Bazı firmalar bu milli piyango iznini soruyorlar bizim çekilişlerimiz izne tabimidir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevnirim:)

Milli piyango Kapsamı dışında olsa bile başvuru gerekirmi benimde kafam karıştı doğrusu :D

kaktusche:
bildiğim kadarıyla çekilişi firmalar yapınca milli piyango izni oluo. ama bazı bloglarda arkadaşım kazansın mantığı ile o isim gelene kadar bir çok çekiliş yapıldığını biliyorum . sürekli bazı kişilerin bloglarda kazanmasının nedeni bu  :D bunu itiraf eden bi kaç blogger arkadaş tanıyorum  :)

hako65:
Bilgi için teşekkür ederim. Kötü niyetli olanlar muhakkaki oluyordur onlarında hesabını Allah sorar zaten. Katıldığınız bloglarda takip çok önemli takip ederseniz zaten dürüst olanl olmayanı ayırt edersiniz.

şuan blogta kampanya yapmamızda sanırım sakınca görünmüyor ama net bilgisi olan arkadaşlarında bilgi paylaşımlarını bekliyorum

lerzankara:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbildiğim kadarıyla çekilişi firmalar yapınca milli piyango izni oluo. ama bazı bloglarda arkadaşım kazansın mantığı ile o isim gelene kadar bir çok çekiliş yapıldığını biliyorum . sürekli bazı kişilerin bloglarda kazanmasının nedeni bu  :D bunu itiraf eden bi kaç blogger arkadaş tanıyorum  :)

--- Alıntı sonu ---
böyle arkadaşlarınız varsa bence afişe edin ki dürüst çalışanlara da çamur atmasınlar sadece katılmamak yetmiyor bu kişilere çünkü :(( sizin burada yazmanız bile dürüst çalışanlara zarar getiriyor maalesef :((
ben genelde firmadan istiyorum kazananları ama yok siz seçin derlerse ya random ile seçiyorum yada bir arkadaşımdan rica ediyorum seçmesini bu tip suçlamalara maruz kalmamak için zira o kadar sıkıldım ki bu yaftalardan bilip bilmeyen yazıyor kazanamayan yazıyor bir bakıyorum yazan kişiye 30 kampanya yaptıysam bir tanesinde bile yok
bilet almadan kazanmayı bekleyen gibi sadece konuşuyorlar ((

eyefive:
benim bloğum yok ama daha önce söz vermiştim bana oy verenlere arasında çekiliş yapıp hediyeler dağıtacağım diye çekilişi yaptım listeyi yayınladım.ama forumda başlık kaldırıldı daha önce milli piyango izin vermiyormuş. bende o gün bugündür uğraşmıyor bu işlerle. şans kısmet bu ya 10 kişilik listede 2 tanede adanalı denk geldi  :D millet şakayla karışık şike var dedi, korktum bende aman dedim ne uğraşacağım  :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git