Diğer > Serbest Kürsü

Su anda Fox dayım

<< < (16/21) > >>

gizemlitosbaga:
bu arada linkte programın çok az bir kısmı var, ben de henüz bulamadım tamamını.

incesaz:
 bende dün akşam sofra hazırlarken gördüm eşim seyrediyordu yarışmayı   .. senin gibi güzel performans çıkarmışsın ,iyi günlerde harcamak nasip olsun  :-*

eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinforumun en meşhuru oldu artık tamam  :D 1 yılda veriyorlar parayı normal yasal süreçte ama ödül miktarı çok büyük olmadığı için vede evleneceğim dediği için bence yakın zamanda verirler  ;D

bu arada o yarışma tutmaz kalkar yayından,neyseki ilk etapa girip hemen parayı kazanmış tospik iyi olmuş  :D

--- Alıntı sonu ---

:D güzel taktik uygulamışım o zaman aferin bana :P
o kadar kötü mü yarışma yahu, hemen kalkmaz bence ::)

--- Alıntı sonu ---

daha büyük yarışmaların kaldırıldığını düşünürsek bu yarışma tutmaz 1-2 ay sonra kalkar  :D en çokta tatar rımızın dediğin yeri merak ettim izleyemedim yok linkte.2.etap bitmeden direk yarı final ve finale geldi video  :D tv de tekrarı varsa anneme izlettircem,bir ara kredi kartı konusunda senden bahsetmiştim merak ediyordu seni  ;D

calculus07:
nası yok ya var işte burda
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

umoo:
İzledim dünkü yarışmayı bence seri ve hızlı düşünebiliyorsunuz buna benzer bir kaç yarışmaya katılmayı daha deneyin mutlaka başarılı olacaksınızdır tebrikler.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git