Diğer > Serbest Kürsü

hamileyim en güzel mutluluk

<< < (3/8) > >>

cembik:
Tebrikler umarım sağlıkla doğar ve hayırlı bir evlat olur  :-*

kamile25:
tebrıkler canım allah sıhhatlı kucagına almak nasıp etsın

ilkemmm:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanımmmm başlığını görünce nası heyecanlandım anlatamam. çok mutlu oldum canım benim Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :-* :-*

--- Alıntı sonu ---

canım senin de duaların sayesinde oldu :) senin mutlu haberini aldıktan sonra sırada sen varsın inşallah demiştin hatırlarsan ..Allah bana da nasip etti :)) çok mutluyum .

lusnika:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün hamile olduğumu öğrendim.çok mutluyum,Allah bana en güzel hediyeyi nasip etti.İnşallah darısı diğer isteyen arkadaşlarımızın başına :) Allah inş.sağlıkla sıhhatle kucağıma almayı da nasip eder...sevincimi siz dostlarımla arkadaşlarımla paylaşmak istedim :)

--- Alıntı sonu ---

tebrik ederim kaç haftalık ben de 2 haftalık hamileyim :)))

ilkemmm:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün hamile olduğumu öğrendim.çok mutluyum,Allah bana en güzel hediyeyi nasip etti.İnşallah darısı diğer isteyen arkadaşlarımızın başına :) Allah inş.sağlıkla sıhhatle kucağıma almayı da nasip eder...sevincimi siz dostlarımla arkadaşlarımla paylaşmak istedim :)

--- Alıntı sonu ---

tebrik ederim kaç haftalık ben de 2 haftalık hamileyim :)))

--- Alıntı sonu ---

doktorun söylemesine göre 5,5-6 hafta gibi..ama muayene gittiğimde öğrenicem :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git