Diğer > Serbest Kürsü

İşte Mail Budur :)))))))

(1/3) > >>

sacit:
bugün mail adresime gelen maili sizlen paylaşıyorum  gülmekten öldüm  :D :D :D ;D ;D ;D


Iyi günler efendim;

Iletisim bilginizi ticaret rehberinden aldim,Ismim Ismael Darrel Gbagbo.Ben Fildisi Cumhurbaşkanı  Laurent Gbabo'nun ogluyum.ülkemdeki krizden haberiniz vardir umarim ve babam Laurent'in tutuklulugu hakkindada bilginiz muhakkak vardir.Beni aradi ve 10 milyon dolari guvenlik firmasinda kutunun içinde biraktigini soyledi.

Londra'ye gelmemi cunku kutunun Londra'ye transfer edildigini söyledi.Size ulasmamin nedeni ise belki bana yardim edebiliceginizi umut etmemdir.Su an 2 haftadir londra'deyim ve Fildisi konsolosunun oglunun yaninda saklaniyorum diyebilirim.Kutunun guvenlik firmasinda oldugunu konfirme ettim.

Bana destek verecek birini ariyorum gercekten saskinim.Eger bu fonu benim adima güvenlik firmasindan tahsil ederseniz size %25 gibi bir ortaklik teklif edebilirim.Benim yasadigim diplomatik problemlerden  dolayı kendimin yapabilmesi neredeyse imkansiz.
Sizden en yakin zamanda olumlu veya olumsuz alacagimi umut ediyorum


Saygilarimla
Ismail

anvil:
%50-50ye anlaştım ben.

fatosmurat:
banada geldi. hayal güçlerine kayran kaldım. kendilerinden en kısa zamanda senarist olup;  dizi - sinema yapmalarını bekliyorum  :D

fatosmurat:
mektubun başında ismael olan ismi mektubun sonunda ismail olmuş. bizim ismail :))

SYLVESTER:
Bu e-mail furyası yeni sanırım.

Bana da geçenlerde bir sms geldi." Teyzemgil damı onarırken bilmem ne kadar altın para buldu. bir yüzünde şu kadar zeytin dalı ve yıldız diğer yüzünde bilmem ne kadar yıldız var. saydık şu kadar ediyor. kontörüm yok beni acil ara emmoğlu."

gibisinden şeyler yazıyordu.  ;D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git