Kampanyalar > Biten Kampanyalar

lipton ile herşey daha berrak

<< < (19/35) > >>

ysr86:
şu son haftanın listesindeki garipliği gördünüz mü? bütün isimler M harfi le başlıyor şimdi ben bu durumu nasıl şikayet edecem hepsi M ile başlıyor hile yapılıyor mu diyecem diyemem tabiki ama açıkca ortadaki bişeyler dönüyor
Bu arada kontörüm yüklendimi hayır tabiki mail atmıştım cevap bile vermediler.. Ben sıkıldım uğraşmıyom  :-\. Küstüm... (kümese gir)

furkan_emre:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşu son haftanın listesindeki garipliği gördünüz mü? bütün isimler M harfi le başlıyor şimdi ben bu durumu nasıl şikayet edecem hepsi M ile başlıyor hile yapılıyor mu diyecem diyemem tabiki ama açıkca ortadaki bişeyler dönüyor
Bu arada kontörüm yüklendimi hayır tabiki mail atmıştım cevap bile vermediler.. Ben sıkıldım uğraşmıyom  :-\. Küstüm... (kümese gir)

--- Alıntı sonu ---

birisi dalga geçer gibi m ile başlayan isimlerle yarışmaya katılıyor. geçen haftada böyleydi, bu hafta sayılarını arttırdılar isimlerin, iki kere şikayet mesajı attım ama tabiki sonuç yok, ben de bıraktım katılmayı.

--- Alıntı sonu ---
M ile başlasa hadi neyse dicemde MU ile başlıyor bu kadar tesadüf mümkün değil olmaz diyorum sizler ne diyosunuz ?

ysr86:
Bende 2 kere mail yolladım en sonunda düzeltmişler, listeyi kontrol etmiyolar illa uyaracaksın..

sewim:
vayy be!! herkes şikayet etmiş :) eee birlikten kuvvet doğar :)

okkedir:
yaaa bu oyunda gitgide zorlaşıyor... ben ne yaparsam mutklaka bi üstü geliyor.... en iyi 11. oldum şimdi zar zor 19. oldum :)
bide köntor veriyorlarmıs ama kaç kontor acaba ben çekilişten umutlu değilim açıkcası... bilen veya alan varmı kontor arkadaşlar :?

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git