Kampanyalar > Biten Kampanyalar
lipton ile herşey daha berrak
chemy:
evet 24bini ben de anlamadım, 23bin gene yapılabilir ama 24bin zor gibi geliyor bana. bir yolunu buldular galiba yapmak için.
asi demir:
hiç yanmadan 17885 yaptım 24 bin olmuyoo yaa
chemy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinyeni hafta yok çünkü galiba önümüzdeki hafta salı bitiyor oyun ama kurallar gereği bugün 17.00 da listeye alımları durdurmaları gerekiyodu ama devam ediyor haylen ve ben bu yüzzden liste dışı kaldım dahada giremem
--- Alıntı sonu ---
listede düzenleme yapılmış, aynı isimden iki tane vardı, birini silmişler ve listeye girmişsin :)
ysr86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinyeni hafta yok çünkü galiba önümüzdeki hafta salı bitiyor oyun ama kurallar gereği bugün 17.00 da listeye alımları durdurmaları gerekiyodu ama devam ediyor haylen ve ben bu yüzzden liste dışı kaldım dahada giremem
--- Alıntı sonu ---
listede düzenleme yapılmış, aynı isimden iki tane vardı, birini silmişler ve listeye girmişsin :)
--- Alıntı sonu ---
aaa haber verdiğin için teşekkürler :) çok sağol demekki şikayetim sonuç vermiş ;D neyse bi 20 kontör daha kazanmış olduk
chemy:
hadi hayırlı olsun güle güle kullan :) gerçi daha önceki haftanın kontörü gelmedi bana, sana geldi mi?
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git