yok arkadaşlar yaw öylede kim uraşacak.. bi ara bi bankanın kampanyasında bende yapım.. onlarca mail actım ama bişi çımadı
olmayınca olmuyo.. 2 kere katıldım cıkarsa cıkar şansa..
işime yarar bi ipod var orda zaten
ya bugünki liste yenilenmedi, yani daha yeni haftanın listesi açılmadı, neden ki ya

yoksa bayram tatilinden unuttular mı açmayı
yeni hafta yok çünkü galiba önümüzdeki hafta salı bitiyor oyun ama kurallar gereği bugün 17.00 da listeye alımları durdurmaları gerekiyodu ama devam ediyor haylen ve ben bu yüzzden liste dışı kaldım dahada giremem
aa haftaya mı bitiyor, ne çabuk geçmiş zaman.
bu hafta gene bi tuhaftı liste zaten, aydın soyadlı bir sürü insan, muhtemelen tek bir kişi oynadı hepsini. ama liptonun kontrol ettiği yok listeyi.
ben şikayet ettim de cevap gelmedi ve değişen bişey yok zaten bişeyde yapamazlar belliki adam bir kaç hat ile hesap açmış ip değiştire değiştire oynuyor tespitte edemiyorlar o değilde ben 22.600 puanı hiç geçemedim nasıl yapıyolar 24 bin puanı anlamadım gitti
evet 24bini ben de anlamadım, 23bin gene yapılabilir ama 24bin zor gibi geliyor bana. bir yolunu buldular galiba yapmak için.
hiç yanmadan 17885 yaptım 24 bin olmuyoo yaa
yeni hafta yok çünkü galiba önümüzdeki hafta salı bitiyor oyun ama kurallar gereği bugün 17.00 da listeye alımları durdurmaları gerekiyodu ama devam ediyor haylen ve ben bu yüzzden liste dışı kaldım dahada giremem
listede düzenleme yapılmış, aynı isimden iki tane vardı, birini silmişler ve listeye girmişsin
listede düzenleme yapılmış, aynı isimden iki tane vardı, birini silmişler ve listeye girmişsin 
aaa haber verdiğin için teşekkürler

çok sağol demekki şikayetim sonuç vermiş

neyse bi 20 kontör daha kazanmış olduk
hadi hayırlı olsun güle güle kullan

gerçi daha önceki haftanın kontörü gelmedi bana, sana geldi mi?