Kampanyalar > Biten Kampanyalar

lipton ile herşey daha berrak

<< < (26/35) > >>

furkan_emre:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya arkadaşlar bu oyunda farkı farket bolumunde bir kısmında 3 tane bir kısımda 2 tane sorf yapan kişi  sag taraftaki resmde arkada ew war soleda yok 3. farkı bulamıyorum deli oldum ya :(

--- Alıntı sonu ---
  bazen sitedende kaynaklanıyor ben buluyorum tıklıyorum tıklıyorum kabul etmiyor.

yigitx:
oyun sonunda arkadaşına mail gndermezsen kaydetmiyor skoruu.. siz nerden buluyorsunuz herzaman davet edecek kişi...  nerden bulayım ben herseferinde 3 kişi..

beni pazarlamacı olarak işe alsınlar dahi ii yaw.. hem daha çok kazanırımm..  :D :D :D

nyks:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoyun sonunda arkadaşına mail gndermezsen kaydetmiyor skoruu.. siz nerden buluyorsunuz herzaman davet edecek kişi...  nerden bulayım ben herseferinde 3 kişi..

beni pazarlamacı olarak işe alsınlar dahi ii yaw.. hem daha çok kazanırımm..  :D :D :D

--- Alıntı sonu ---
Bildiğim kadarıyla 3 kişinin adresini verdiğinde,çekilişe katılabiliyorsun.Vermesen de puanın kaydediliyor ama çekilişe katılamıyorsun.

ysr86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoyun sonunda arkadaşına mail gndermezsen kaydetmiyor skoruu.. siz nerden buluyorsunuz herzaman davet edecek kişi...  nerden bulayım ben herseferinde 3 kişi..

--- Alıntı sonu ---
3 arkadaşına önermesende puanın kaydediliyor ama çeklişe katılamıyosun ve davet göndereceğin kişiler için üye olma zorunluluğu koymamışlar Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin yapıver gitsin yani uydur ben öyle yapıyom ;D

emk87:
bende ole yapıyorum :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git