Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Masko Mobilyadan mobilya kazanma şansı

(1/2) > >>

soldierkan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

2008 sonuna kadar her hafta Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine üye olan ve her hafta ürün sayfaları arasına yerleştirilen harfleri bularak anahtar kelimeyi tamamlayan bir kişi muhteşem hediyeler kazanıyor.

Oyunun en heyecan veren yanı ise, bu şansın her hafta anahtar kelimeyi bulan farklı sıradaki bir ziyaretçiye tanınması. Kampanyada, haftanın şanslı ziyaretçisinin kaçıncı sırada yer alacağı bilgisi önceden siteden duyuruluyor

üye olduktan sonra ürünleri gezerken çıkan resmin üzerine tıkladığınızda her resim size bulmaca için bir harf verecek tüm harfleri tamamlayınca kampanyaya katılım gerçekleşiyor

hako65:
yarışmaya katılım linkini göremedim nasıl katılınıyor

soldierkan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyarışmaya katılım linkini göremedim nasıl katılınıyor

--- Alıntı sonu ---

1- siteye üye olun
 2- üye girişi yapın
 3- sitedeli ürünler kısmında ürün resimleri üzerine tıklayın
 4- tıkladığınız her resmin hemen altında bir harf var bu şekilde bulmacayı tamamlayın

ikbalelif:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyarışmaya katılım linkini göremedim nasıl katılınıyor

--- Alıntı sonu ---

1- siteye üye olun
 2- üye girişi yapın
 3- sitedeli ürünler kısmında ürün resimleri üzerine tıklayın
 4- tıkladığınız her resmin hemen altında bir harf var bu şekilde bulmacayı tamamların

--- Alıntı sonu ---
paylaşım için teşekkürler

Maverick:
kardeşim 100 e yakın ürün gezdim resim felan çıkmadı. yanlış anlama ama boşa uğraşıyorum gibi geliyor  ???

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git