Diğer > Serbest Kürsü

Aöf Sonuçlar Açıklandı.

<< < (3/4) > >>

orkide28:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende mezun oldum acaba diploma geldimi açıköğretim bürosu yakın olan arkadşlar sorabilirmi

--- Alıntı sonu ---

Hemen gelmiyor diye biliyorum.Ben yanlış hatırlamıyorsam 1 ay kadar beklemiştim.

numberone2000:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende mezun oldum acaba diploma geldimi açıköğretim bürosu yakın olan arkadşlar sorabilirmi

--- Alıntı sonu ---

20 gün sonra geliyor.

kamile44:
arkadaşlar ben bahar döneminde bir zayıfım var ondan başka hiçbir zayıfım yoktur tekdersten   yine  kalırım mı bilen  varmı?

focaserkan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende mezun oldum acaba diploma geldimi açıköğretim bürosu yakın olan arkadşlar sorabilirmi

--- Alıntı sonu ---

Hemen gelmiyor diye biliyorum.Ben yanlış hatırlamıyorsam 1 ay kadar beklemiştim.

--- Alıntı sonu ---

Gelmiş diplomlar arkadaşlar hayırlı olsun herkese mesaj geldi aoffen şimdi şubelerden alabilirmişiz diplomaları yarın gidip alcam sonra askere :)

focaserkan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende mezun oldum acaba diploma geldimi açıköğretim bürosu yakın olan arkadşlar sorabilirmi

--- Alıntı sonu ---

20 gün sonra geliyor.

--- Alıntı sonu ---

O eski sistem 20 gün artık yeni sistem açıklandıktan sonra alınıyor rektör açıklama yapmıştı geçen hafta teşkkrler

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git