Diğer > Serbest Kürsü
Aöf Sonuçlar Açıklandı.
orkide28:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbende mezun oldum acaba diploma geldimi açıköğretim bürosu yakın olan arkadşlar sorabilirmi
--- Alıntı sonu ---
Hemen gelmiyor diye biliyorum.Ben yanlış hatırlamıyorsam 1 ay kadar beklemiştim.
numberone2000:
Kayit olun veya giris yapinbende mezun oldum acaba diploma geldimi açıköğretim bürosu yakın olan arkadşlar sorabilirmi
--- Alıntı sonu ---
20 gün sonra geliyor.
kamile44:
arkadaşlar ben bahar döneminde bir zayıfım var ondan başka hiçbir zayıfım yoktur tekdersten yine kalırım mı bilen varmı?
focaserkan:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
--- Alıntı sonu ---
Hemen gelmiyor diye biliyorum.Ben yanlış hatırlamıyorsam 1 ay kadar beklemiştim.
--- Alıntı sonu ---
Gelmiş diplomlar arkadaşlar hayırlı olsun herkese mesaj geldi aoffen şimdi şubelerden alabilirmişiz diplomaları yarın gidip alcam sonra askere :)
focaserkan:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
--- Alıntı sonu ---
20 gün sonra geliyor.
--- Alıntı sonu ---
O eski sistem 20 gün artık yeni sistem açıklandıktan sonra alınıyor rektör açıklama yapmıştı geçen hafta teşkkrler
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git