Gittiğim yeri kurutuyorum

öğleden sonra siteye giriş yapmaya çalışıyorum oyun oynayacağım üyelik bilğilerimi yazacağım yeri göremiyorum.

Acaba işyerinden mi engellediler
merhabalar puan tarlası , sanırım oduller artık kazanılan hedıyeler 5 gunden fazla surede dagıtıma cıkıyor cunku kazanmıs oldugum hedıyeler 24 mayıs ve 3 hazıran dakıler daha gelmedıde
merhabalar puan tarlası , sanırım oduller artık kazanılan hedıyeler 5 gunden fazla surede dagıtıma cıkıyor cunku kazanmıs oldugum hedıyeler 24 mayıs ve 3 hazıran dakıler daha gelmedıde 
Işık Hanım kontrol edildi hediyeleriniz. 24 Mayıs hediyeniz size ulaştırılmış. İsterseniz mail yoluyla kargo formunu gönderebiliriz size. 24 Mayıs Kazandığınız hediye ;Renk Değiştiren KÜP SAAT. Sistemimizde 5 gün önce size ulaştığı görünüyor.
6 Haziran gününün en başarılı oyuncusu Hakan KAPUZLU oldu ve günün hediyesini seçme fırsatını kazandı. Orjinal Zippo Çakmak Hakan'ın; hediye yola çıktı bile. Sen de her gün hediye dağıtan; Türkiye'nin en bonkör, en rekabeti bol, en eğlenceli sitesi Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin 'a gel hem eğlen hem de hediyen kapına kadar gelsin.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Işık Hanım kontrol edildi hediyeleriniz. 24 Mayıs hediyeniz size ulaştırılmış. İsterseniz mail yoluyla kargo formunu gönderebiliriz size. 24 Mayıs Kazandığınız hediye ;Renk Değiştiren KÜP SAAT. Sistemimizde 5 gün önce size ulaştığı görünüyor.
özür dilerim yanlıs yazmısım 28 mayıs ve 3 hazıran gunu kazandıklarım gelmedı ayrıca cevabınız ıcınde tesekkur ederımm
10 Haziran gününün en başarılı oyuncusu Serdar SARICA oldu ve günün hediyesini seçme fırsatını kazandı. Sinbo SK-2389 Çay Seti Çaycı Serdar'ın; hediye yola çıktı bile. Sen de her gün hediye dağıtan; Türkiye'nin en bonkör, en rekabeti bol, en eğlenceli sitesi Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin 'a gel hem eğlen hem de hediyen kapına kadar gelsin.
Kayit olun veya
giris yapin
Sabah siteye giriş yaptım ama şimdi girmeye çalışıyorum bir türlü olmuyo

Neden kaynaklanıyor olabilir? ayarlarımı da kontrol ettim ama...
"Hata! Google Chrome puantarlasi.com sitesine bağlanamadı"
3 büyükler orjinal formaları GÜNLÜK HEDİYELER arasında yerini almıştır!
Sınırsız sayıda oyun hakkınız olduğunu biliyorsunuz değil mi?
Zaman kaybetmeden şansınızı denemeye başlayın

Kayit olun veya
giris yapin
admin tıklıyoz reklam cıkıyor yüklü olduğu için habire reklanam cıkıyoer hiç kazanamadık çekilişte olcakmı acaba?

_