Kampanyalar > Biten Kampanyalar

ParfumdeOlay Banner Yarışması [KATILIM İÇİN BUGÜN SON GÜN]

<< < (12/13) > >>

admin:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesi haber vermeden sunucu değiştirmeye karar verdiği için neyazık ki mağdur duruma düştük.
resimlerinizi diğer resim upload sitelerine yükleyebilir yada forumda yazının altına eklenti olarak koyabilirsiniz.

Aksaklıktan dolayı özür dileriz

Maverick:

arkadaşlara başarılar dilerim...

moviefreak:
ben yıllardır photobucket'ı kullanıyorum. ve çok memnunum ihtiyacı olan arkadaslar orada hesap olusturup resimlerini oraya da yukleyebilirler.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

uploadite:
Merhabalar;
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin olarak sitemizin bulundugu sunucu optimizasyonu yapılmıştır.Sistemin işleyişi açısından bu işlem uygulanmış Kontröllü Bir İşlemdir.Herhangi Bir Veri Kaybı Söz Konusu Değildir.Sitemiz söz Verdiğimiz Tarihten önce Devreye Alınarak Hizmetinin Kalitesini Ortaya Koymuştur.Değerli Ziyaretçiler Sizlerden Tekrar Tekrar Özür Diliyoruz.Eminimki Türkiyede Resim Upload Konusunda Kalitemiz Tüm Türkiye Sınırlarını Aşacak Seviyeye Gelir.Anlayışınız için Teşekkürlerimizi Sunarız.Her Türlü Probleminizde Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin kullanmadınızı Rica ediyoruz.iyi çalışmalar.

parfumdeolay:
Merhaba  yapmış  olduğunuz  çalışmaları  buraya  yükleyemiyorsanız  bana  e-mail olarak da  gönderebilirsiniz.

e-mail adresim    Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   Deneme amaçlı bazı Bannerlarınızı  kullanıyoruz.. ( örnek Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin )

hatta  Parfumdeolay Banner yarışmasına iştirak  eden herkes  ,Banner Reklam  çalışmasını  bana yollayabilir.

Saygılarımla.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

e-mail :    Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git