Kampanyalar > Biten Kampanyalar

ParfumdeOlay Banner Yarışması [KATILIM İÇİN BUGÜN SON GÜN]

<< < (9/13) > >>

parfumdeolay:
Givenchy yeni Parfümü GİVENCHY Pİ NEO  GELDİ.MACERACI , MODERN VE GÜÇLÜ ERKEĞİN PARFÜMÜ Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin parfüm bilgisi için burayı  tıklayın

universitemania:
@pardumdeolay
Öncelikle yazdıklarınız için teşekkürler fakat artık bıraktım  ama istenilenler doğrultusunda yeni bi çalışma hazırladım örnek olsun diye arkadaşlara ;

Direk link : Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Yarışmaya katılanlara bol şans ;)
Saygı bizden
UniversiteMania

parfumdeolay:
WAVVV  ::))PERFECTLİFE   

Yarışmadan tek taraflı olarak  çekilme  isteğiniz  sistemimiz tarafından  reddedilmiştir.. :)))
Şaka  bir  yana  bence  kesinlikle  yarışmaya kaldığınız  yerden devam etmelisiniz , zaten  yarışmayı bırakmanıza sebep gördüğünüz  küçük bir yanlış  anlama  vardı, oda  hem benim hemde  diğer  arkadaşımız  OKYANUS tarafından  düzeltildi..
Bu konuda  tüm arkadaşların hemfikir  olduğunu  düşünüyorum.  Ayrıca  bu bir  yarışma bugün  Parfümdeolay  ,  yarın  bir  cep telefonu  bir  bilgisayar Firması olabilir  . Önemli olan sizlerin  buradaki  paylaşım  ve  ortaya  koymuş  olduğunuz dayanışma  ruhunun  zedelenmemesi, tüm  katılımcılara  ve  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  Yöneticilerien  tşk.  ederim..

Saygılarımla.

admin:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinWAVVV  ::))PERFECTLİFE   

Yarışmadan tek taraflı olarak  çekilme  isteğiniz  sistemimiz tarafından  reddedilmiştir.. :)))
Şaka  bir  yana  bence  kesinlikle  yarışmaya kaldığınız  yerden devam etmelisiniz , zaten  yarışmayı bırakmanıza sebep gördüğünüz  küçük bir yanlış  anlama  vardı, oda  hem benim hemde  diğer  arkadaşımız  OKYANUS tarafından  düzeltildi..
Bu konuda  tüm arkadaşların hemfikir  olduğunu  düşünüyorum.  Ayrıca  bu bir  yarışma bugün  Parfümdeolay  ,  yarın  bir  cep telefonu  bir  bilgisayar Firması olabilir  . Önemli olan sizlerin  buradaki  paylaşım  ve  ortaya  koymuş  olduğunuz dayanışma  ruhunun  zedelenmemesi, tüm  katılımcılara  ve  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  Yöneticilerien  tşk.  ederim..

Saygılarımla.

--- Alıntı sonu ---

Bir sonraki ay da Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin için banner tasarım yarışması düzenlemeyi düşünüyoruz :)

parfumdeolay:
İYİ  FİKİR  ::))

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git