Kampanyalar > Biten Kampanyalar
ParfumdeOlay Banner Yarışması [KATILIM İÇİN BUGÜN SON GÜN]
olcayy:
valla bencede güzel olmuş...tebrikler ve bol şanslar... ;)
universitemania:
Yarışmadan Çekildiğim için resimi kaldırdım.Katılan arkadaşlara bol şans...
Saygılarımla
Universitemania
furkan_emre:
Güzel olmuş gerçekten.
parfumdeolay:
Sıra dışı fantastik bir çalışma , ilham kaynağı olabilir.
Burdan bakınca şimdilik caz festivalini haber verir gibi ,gençlik ve ritim temalarını çağrıştırıyor, bence çok ufak bir rütuşla müzik notalarını Parfüm notalarına dönüştürmk mümkün..bu nasıl olur derseniz , sanatarın işine karışmak istemem..
yorumlar ve emekler için tşk.ler..
universitemania:
@okyanus
eleştirini okudum.eleştri için teşekkürler...sana bi kaç bişey yazmak istedim. Şimdi demişsin .Com'lu olmassa reklam olduğunu millet anlamaz diye !!! burda çok şaşırdım itiraf etmek gerekirse...Çünkü günde milyonlarca hit alan sitelerin logolarına bakmanı istiyorum: Örn: Facebook !!! Google !!! Mynet !!! Yahoo !!!! ... Hiç .Com ' lu diye bi tanıtım yok ..
Çünkü .Com ' lu uzantılar için zaten böyle bişeye gerek yok en prestijli isimlerdir .Hiç anlamayan birine uzantıyı sölemezsen zaten ilk deneyeceği adres .Com lu adreslerdir. Ben mynet'e gir deyince Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin açan görmedim daha ....
@parfumdeolay
Şimdi benim yaptığım logoya gençlik ritimleri felan taşıyor jazz festivaline çağırıyor gibi yorumlar yapmışsınız.Anlamadığım sizin site profili nedir ?? ben parfüm sitesi deyince aklıma gençlik geliyor !! Neyse fazla bişe yazmak istemiyorum .Tavsiyem olacak bir katılım şartlarını istediğiniz şekilde ayarlarsanız iyi olur yoksa beğenmediğiniz bi çok tasatım karşınıza çıkar !
Yarışmadan Çekiliyorum . Katılanlara bol şans...
Saygılarımla
UniversiteMania
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git