Kampanyalar > Biten Kampanyalar

ParfumdeOlay Banner Yarışması [KATILIM İÇİN BUGÜN SON GÜN]

<< < (7/13) > >>

olcayy:
valla bencede güzel olmuş...tebrikler ve bol şanslar... ;)

universitemania:
Yarışmadan Çekildiğim için resimi kaldırdım.Katılan arkadaşlara bol şans...
Saygılarımla
Universitemania

furkan_emre:
Güzel olmuş gerçekten.

parfumdeolay:
Sıra dışı  fantastik bir  çalışma , ilham kaynağı olabilir. 

Burdan bakınca şimdilik caz festivalini haber verir gibi ,gençlik  ve  ritim  temalarını  çağrıştırıyor, bence  çok  ufak bir  rütuşla  müzik  notalarını Parfüm  notalarına  dönüştürmk  mümkün..bu  nasıl  olur  derseniz , sanatarın  işine  karışmak istemem..

yorumlar  ve  emekler  için tşk.ler..

universitemania:
@okyanus
eleştirini okudum.eleştri için teşekkürler...sana bi kaç bişey yazmak istedim. Şimdi demişsin .Com'lu olmassa reklam olduğunu millet anlamaz diye !!! burda çok şaşırdım itiraf etmek gerekirse...Çünkü günde milyonlarca hit alan sitelerin logolarına bakmanı istiyorum: Örn: Facebook !!! Google !!! Mynet !!! Yahoo !!!! ... Hiç .Com ' lu diye bi tanıtım yok ..

Çünkü .Com ' lu uzantılar için zaten böyle bişeye gerek yok  en prestijli isimlerdir .Hiç anlamayan birine uzantıyı sölemezsen zaten ilk deneyeceği adres .Com lu adreslerdir. Ben mynet'e gir deyince  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin açan görmedim daha ....

@parfumdeolay
Şimdi benim yaptığım logoya  gençlik ritimleri felan taşıyor jazz festivaline çağırıyor gibi yorumlar yapmışsınız.Anlamadığım sizin site profili nedir ??  ben parfüm sitesi deyince aklıma gençlik geliyor !! Neyse fazla bişe yazmak istemiyorum .Tavsiyem olacak bir katılım şartlarını  istediğiniz şekilde ayarlarsanız iyi olur yoksa beğenmediğiniz bi çok tasatım karşınıza çıkar !

Yarışmadan Çekiliyorum . Katılanlara bol şans...
Saygılarımla
UniversiteMania

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git