Kampanyalar > Biten Kampanyalar
ParfumdeOlay Banner Yarışması [KATILIM İÇİN BUGÜN SON GÜN]
furkan_emre:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinödül önemli değil ... önemli olan birşeylerle uğraşıp 30 ml haketmek...
--- Alıntı sonu ---
Ödül niye önemli değil? Birşeylerle uğraşılacaksa bunun karşılığını almak önemli değil mi? Ben ödülü yetersiz görüyorum, yeterli gören varsa tasarlasın bannerı, katılsın yarışmaya; buna kimse birşey diyemez.
30 ml parfüm karşılığında onlarca banner tasarlatımak da çok akıllıca. parfumdeolay.com'u da bu açıdan tebrik ediyorum (bunu eleştirmek veya dalga geçmek için yazmıyorum, yanlış anlaşılmasın; diğer tarafın gözüyle bakıyorum, az paraya çok iş, gerçekten akıllıca bir yarışma).
--- Alıntı sonu ---
ben fikrimi söyledim ... nasıl biliyosan öyle yap...
cool_style:
resimlerin uploadite.com a yüklenmesi gerekmiyormu kabul edilmeye bilirsinizi? ??? ???
Maverick:
Kayit olun veya giris yapinresimlerin uploadite.com a yüklenmesi gerekmiyormu kabul edilmeye bilirsinizi? ??? ???
--- Alıntı sonu ---
Teşekkür ederim fakat uploadite.com'a yükleyebilirsiniz demişler. Yani illa oraya yüklenecek denmemiş anladığım kadarıyla. Bence önemli olan tasarım. Nereye yüklendiği o kadar önemli değil. Öyle bir amaçları olsaydı bence uploadite.com'a resim yükleme yarışması düzenlenirdi ::)
admin:
Kayit olun veya giris yapinresimlerin uploadite.com a yüklenmesi gerekmiyormu kabul edilmeye bilirsinizi? ??? ???
--- Alıntı sonu ---
Çalışmaların uploadite.com 'a yüklenme zorunluluğu yoktur. yazımız sadece tavsiye niteliğindedir.
furkan_emre:
gerçekten güzel tebrikler inş kazanırsınız
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git