Kampanyalar > Biten Kampanyalar

ParfumdeOlay Banner Yarışması [KATILIM İÇİN BUGÜN SON GÜN]

<< < (5/13) > >>

furkan_emre:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinödül önemli değil ... önemli olan birşeylerle uğraşıp 30 ml haketmek...

--- Alıntı sonu ---

Ödül niye önemli değil? Birşeylerle uğraşılacaksa bunun karşılığını almak önemli değil mi? Ben ödülü yetersiz görüyorum, yeterli gören varsa tasarlasın bannerı, katılsın yarışmaya; buna kimse birşey diyemez.

30 ml parfüm karşılığında onlarca banner tasarlatımak da çok akıllıca. parfumdeolay.com'u da bu açıdan tebrik ediyorum (bunu eleştirmek veya dalga geçmek için yazmıyorum, yanlış anlaşılmasın; diğer tarafın gözüyle bakıyorum, az paraya çok iş, gerçekten akıllıca bir yarışma).

--- Alıntı sonu ---
ben fikrimi söyledim ... nasıl biliyosan öyle yap...

cool_style:
resimlerin uploadite.com a yüklenmesi gerekmiyormu kabul edilmeye bilirsinizi? ??? ???

Maverick:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinresimlerin uploadite.com a yüklenmesi gerekmiyormu kabul edilmeye bilirsinizi? ??? ???

--- Alıntı sonu ---

Teşekkür ederim fakat uploadite.com'a yükleyebilirsiniz demişler. Yani illa oraya yüklenecek denmemiş anladığım kadarıyla. Bence önemli olan tasarım. Nereye yüklendiği o kadar önemli değil. Öyle bir amaçları olsaydı bence uploadite.com'a resim yükleme yarışması düzenlenirdi  ::)

admin:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinresimlerin uploadite.com a yüklenmesi gerekmiyormu kabul edilmeye bilirsinizi? ??? ???

--- Alıntı sonu ---

Çalışmaların uploadite.com 'a yüklenme zorunluluğu yoktur. yazımız sadece tavsiye niteliğindedir.

furkan_emre:
gerçekten güzel tebrikler inş kazanırsınız

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git