Gönderen Konu: Eti - Craxla  (Okunma sayısı 16268 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
Ynt: Eti craxla kampanyası
« Yanıtla #50 : 23 Mayıs 2009, 22:57:39 »
tekrar yeni sayfa ac
bendede olmuştu aynı
ana sayfadan gir
oluyo

Çevrimdışı SzolnoK

• Deneyimli Kampanyacı
    • Blog Kampanyaları Burada
« Yanıtla #51 : 23 Mayıs 2009, 23:09:22 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
tekrar yeni sayfa ac
bendede olmuştu aynı
ana sayfadan gir
oluyo

tamam şimdi üye oldum teşekkürler :)

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #52 : 23 Mayıs 2009, 23:18:04 »
ekle kaldırdanda sile biliyosun komikyaa bide crax istenmediği yerde durmaz diyoo  ;D

Çevrimdışı SzolnoK

• Deneyimli Kampanyacı
    • Blog Kampanyaları Burada
« Yanıtla #53 : 23 Mayıs 2009, 23:25:52 »
Site Hakkında Bilgi

Craxla.com interneti atıştırabileceğin yani internet üzerindeki en güzel, en komik, en ilginç sayfalara bir tıkla, hemen ulaşabileceğin bir site. Üstelik, üstüne daha sonra hediyelere çevirebileceğin puanlar da veriyoruz. Bunun için yapman gereken, ekranın sol üst köşesinde bulunan CRAX’LA butonuna tıklamak. Bu butona her tıklayışında karşına, yeni bir sayfa gelecek.

Craxla.com’da bir çok tarzda sayfa var. Eğer istersen karşına çıkacak sayfaların tarzını sen belirleyebilirsin. Bunun için başvurman gereken yer KATEGORİLER. Buradan dilediğin kategoriyi seçerek, sadece o tarzda site gezebilirsin. Örneğin: Spor kategorisini seçersen, içinde sadece spor ile ilgili içerik olan siteler karşına gelir. Bu arada, dilediğin zaman dilediğin kategoriye geçebilir ya da hepsi kategorisini seçerek, sitede ne var ne yok crax’layabilirsin.

Burada karşına çıkan tüm siteler, gene senin gibi atıştırmakolikler tarafından craxla.com’a eklendi. Eğer sen de herkesin eğleneceğine inandığın bir sayfa biliyorsan, Craxla anasayfasındaki “yeni site ekle” bölümünden siteye ekleyebilirsin. Yalnız önce üye olman gerekli. Bu işi, anasayfadaki “üye ol” kısmından halledebilirsin. Merak etme sıra olmuyor, hemen halledersin. Üye olduktan sonra “İŞTE BEN” bölümünden kendi bilgilerine ulaşabilirsin.

Üye olmanın faydaları bu kadar değil tabi. Öncelikle sana beğendiğin ve craxla.com’a eklediğin her site için ayrı ayrı puan kazandırıyor. Bu puanlar ilerde sana hediye, hediye ve hediye olarak geri dönecek. Ayrıca crax’larken beğendiğin sayfaları, daha sonra bulman veya arkadaşlarınla paylaşman için profilinde saklıyor. Bir de üyelikle gelen takip etmek ve edilme durumları var ki, bunun için ayrı bir adım atmamız gerekli.

Dilersen linklerini beğendiğin herkesi Takip Et düğmesini kullanarak profiline ekleyebilirsin. Böylece onlar yeni bir link keşfettiğinde ya da bir site beğendiğinde senin de haberin olur. Takip ettiğin herkesin ve tüm craxla’yanların neler yaptığını Sayfam bölümünde görebilirsin. Eğer beğendiğin bir sayfayı, craxla.com üyesi olmayan biri ile paylaşmak istersen de, bunu Paylaş’a basarak e-mail ya da facebook üzerinden yapabilirsin.

Geldik interneti atıştırmanın nirvanası Crax çubuğu boyutuna. Eğer dilersen Crax çubuğunu bilgisayarına indirerek, en güzel ve en eğlenceli sitelerin sana yani tarayıcına gelmesini sağlayabilirsin. Crax çubuğu bundan böyle her zaman browserında olacağı için, dilediğin zaman craxlamaya başlayabilir ya da bulduğun her türlü siteyi craxla.com’a anında ekleyebilirsin. Hem de craxla.com’a uğramadan, direkt olarak kendi tarayıcından. Üstelik kazandırdığı ekstra puanlar da cabası.

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #54 : 24 Mayıs 2009, 00:01:31 »
tubtub sağol.. :) :D
 beceremeyenler diye  kızmışsın ama öyle güzel anlatmışsın ki , 4 hatta yükledim.. arkadaşıma da söyledim o da yapıyor şuan..  :) ;) :-*
HeDoNisT !!

Çevrimdışı gkckt

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #55 : 24 Mayıs 2009, 00:08:51 »
bende denedim 3 kişi için ama yarın haber alırım onlardan bakalım ne olacak

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #56 : 24 Mayıs 2009, 01:00:57 »
üye olurken tel no istemiyor ki nereye yazcaz nil çözmüşsün anlat bari nasıl olduğunu :D
benden once sagolsun arkadas uzun uzun anlatmıs  ;D

Çevrimdışı mac

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #57 : 24 Mayıs 2009, 09:44:47 »
 :)Bu konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim. :)

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #58 : 24 Mayıs 2009, 13:21:05 »
konturler henüz gelmedi.. gelen var mı?
HeDoNisT !!

Çevrimdışı tubtub

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #59 : 24 Mayıs 2009, 14:29:38 »
tubtub sağol.. :) :D
 beceremeyenler diye  kızmışsın ama öyle güzel anlatmışsın ki , 4 hatta yükledim.. arkadaşıma da söyledim o da yapıyor şuan..  :) ;) :-*

kızmak olur mu banbancım... :) Yanlış anlaşılan bir giriş yaptıysam kusura bakma... :) İşe yaramasına sevindim.
Kazandıklarımı ben de yayınladım.