ben de köpürmesinden rahatsız oldum biraz, acaba detarjan gibi birşey mi var içinde.. ???bi de kokusu mobilya tutkalına benziyor...
ama suyun dibindeki ve yüzzeyindeki kalıntıları görünce, artık sadece suyla yıkanan birşeyi yiyebilir miyim, bilmiyorum
rapor yazınca illa resim eklemek mi gerekiyor? raporlarım kabul edilmedi. bilgisi olan varmı?
kabul edilmiştir canım ya, ben resim ekledim ama, yine bi çıt yok şuan,
ama puan bölümünde sıfır görünüyor ... kabul edilse puan kazanmam lazım...bekleyelim bakalım
ama puan bölümünde sıfır görünüyor ... kabul edilse puan kazanmam lazım...bekleyelim bakalım
yok canım öle değil, puan hemen eklenmiyo, ilk önce mailine fikri mühimden yaptığın raporunla ilgili mail geliyo, raporunu yorumlayan ve de orda sana kaç puan verdiklerini belirten bir mail, o an puanın eklenmiş oluyor
yok canım öle değil, puan hemen eklenmiyo, ilk önce mailine fikri mühimden yaptığın raporunla ilgili mail geliyo, raporunu yorumlayan ve de orda sana kaç puan verdiklerini belirten bir mail, o an puanın eklenmiş oluyor 
ben eksir yorumunu çok önce yazmıştım resimde eklemiştim ama selva makarna çabuk kabul edildi anlam veremedim.. ama halen hepsi açık yorum yazılabilir durumda neden öyle bilen varmı ??
ben de köpürmesinden rahatsız oldum biraz, acaba detarjan gibi birşey mi var içinde.. ???bi de kokusu mobilya tutkalına benziyor...
ama suyun dibindeki ve yüzzeyindeki kalıntıları görünce, artık sadece suyla yıkanan birşeyi yiyebilir miyim, bilmiyorum

Önce 1 litre suyu yıkama kabınıza doldurun, üzerine yarım kapak exiri atın.Bu şekilde kullanırsanız köpürmez.
Beyaz sirkeden yapılmış %100 bitkisel bir üründür.Ben exirde çalışıyorum da
benimkide geldi şimdi
hemen birer kase içine 3er kayısı attım ama önce musluk suyuna tuttum
azcık döktüm birisine garip köpürdü
keskin bir kokusu var sirke gibi

ya benim onu yiyesim de gelmez ama
ben bilmiyorum.. neymiş o yüzey aktif madde