Diğer > Serbest Kürsü
+359877479502 numara çaldırdı kapattı. Nedir Bu numara
eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbenide arıyo bu abidik gubidik no lar hiç birini açmıyorum..
--- Alıntı sonu ---
bam teli sen bana oy verdinmi :D
--- Alıntı sonu ---
hiç bi fırsatı kaçırmıyorsun burası oy isteme yerimi :P
--- Alıntı sonu ---
ilk toplu mesaj listemde sana attım mesaj yanıt gelmeyince vermedimi dedim :D bir cevap yazar demi insan oy başlığına :D
incesaz:
yazmak zorundamıyım illa oy verdim diye belki gizliden oy verdim :P hem ben sana oy vermedim sevgili annene verdim :D
actilki:
+25230217249 ...
bu numara ne banada bu numaradan 2 defa cagrı geldı yanı cvpladıgımdan hemen kapatıyorlar ...
trinity2912:
aynı numara beni de çaldırdı muhtemelen katıldığımız bir yarışmadan kaynaklanıyor bu kadar tesadüf olmaz
LiYaBu:
arkadaşlar o numaralar hicbizaman aramaz sadece cok kısa telefonun sesini bile zor duyacagınız şekilde cevapsız bırakırlar onlar yünan bulgar romanya gibi yerlerden kızlar arıyorlar para falan istiyorlar sakın ve sakın geri aramayın o numaraları edirne de oldugum icin burada ki kişileri daha cok arıyorlar beni bile hat kuzenimin üzerine erkek ismi diye ayda 5-6 kez caldırıyorlar ya şikayette bulunun yada görmezden gelin cünki hep caldıracaklar yolmak icin kaz arıyorlar tabiri caizse:)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git