Diğer > Serbest Kürsü
YGS sınavına gireceklere başarılar dilerim :)
aylean:
kitapçıklar isimlere göre değil.karışık olarak veriliyor.öğrenci yazıyor.bu resimdeki doğru.ben salon başkanıydım
uzaksehirler:
benimde büyük oglan girdi fen matametik oldugu icin sosyal soruları bırakmış sona ve sosyal soruların yarısını yetiştirememiş. süre yetmemiş. zaten sosyal lazım degil bana dedi :-\ bir saat uzak yola gittik bir saatte önceden aldılar. son 1 saat sıkışmış. izin istememiş öyle sınavı bitirmiş. başım agrıyor ilac aldım gecmedi. vefat eden cocuga cok üzüldüm.
dersane mesaj gönderse bile ben söylemezdim akşam kitap okuyayım dedi olmaz dedim tamam dedi ... olmaz dememi kabullenmesi içimi burkuyor hala.
Ruhpastasi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinpasta koymuş işte fotoyu bu tarih fotoşop diyenler için bu kitapçığın hiç bir şekilde fotosunun çekilememesi lazım
--- Alıntı sonu ---
İçime oturdu. :-\
calculus07:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinpasta koymuş işte fotoyu bu tarih fotoşop diyenler için bu kitapçığın hiç bir şekilde fotosunun çekilememesi lazım
--- Alıntı sonu ---
İçime oturdu. :-\
--- Alıntı sonu ---
siz enayi gibi çalışn kendinizi parçalaın adamlar direk buluyorlar soruları kpssde boyle olcak bakın görün
emk87:
yazık ya Allah belalarını versin inşallah
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git