Diğer > Serbest Kürsü

yardımınız olursa sevinirim.

(1/4) > >>

aylean:
Benim yaşlı bir annem babam var.Onlara 6 ay önce sansörlü bir daire aldık.Kendileri ikinci katta oturuyor.Üst katlarındada yaşlı bir karı koca oturuyor.nnem babam son derece saygılı ve sessiz insanlar.Ama üstlerinde oturan yaşlı adam çok afedersiniz tam bir manyak.Bizimkilerin yada aşşağı dairelerde oturanların ufacık bir gürültüsünde tpelerine ağır cisimlerle vuruyor.Bir misafiriniz geliyor.Mutfakta sandaleyi biraz sesli çeksin,tepede tepiniyor.Bunun gecesi gündüzü yok.Annem babam son zamanlarında rahat etsin istedim.Bu evide ben buldum aldım.Şimdi çok üzülüyorum.Adam ben müfettiş emeklisiyim diye herkese tepeden bakıor.Avukat bir kız var.İkide bir onu sçylüyor.Annem kibarca karısıyla konuştu.Fayda etmedi.Geçen gün bizimkiler daha taklarında yatarken (sabah 7.30) yukarıda tepinmiş.Annemlerin aşağısındaki çift işe gitmek için kalkmış.Mutfakata sandalye çekmişler.Onun için yukrıdan olanca gücüyle vurmuş.Çok saygısız seviyesiz deli gibi bir adam.Babamda bu duruma sinirlenip yukarı çıkmış.Senin derdin ne diye sormuş.Bizmkilerin dairesine yarım saat sonra polis gelmiş.Hakkınızda şikayet var diye.Hem suçlu hem güçlü.Birde babamı şikayet etmiş.Haneme tecavüz etti diye.

Konu ile ilgili ne yapabiliriz.Annem babamın şikayet etmesi gerkirken o şikayet etmiş.
Sizden bizim yapabileceklerimiz ile ilgili yardı bekliyorum.Özellikle ilkem senden yardım bekliyorum.

betush:
Allah sabır ve kolaylık versin gerçekten de ev alma komşu al diye boşuna dememişler anlayışsız insanla uğraşmak zor

sahaneyedili:
çılgın komşular hakkaten zor iştir, sabır versin öncelikle

yapılabilecekler, belediyenin çözüm masası, vb. bir şikayet birimi olması lazım oraya başvurulabilir
olmadı, gugıldan ( komsu gürültü şikayet ) ara dolu site çıkıyor

alo 176 gürültü şikayet hattı

baktın hiçbiri fayda etmiyor, kapı paspasının üzerine fare, vs. hayvan ölüsü  :-\

Ruhpastasi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçılgın komşular hakkaten zor iştir, sabır versin öncelikle

yapılabilecekler, belediyenin çözüm masası, vb. bir şikayet birimi olması lazım oraya başvurulabilir
olmadı, gugıldan ( komsu gürültü şikayet ) ara dolu site çıkıyor

alo 176 gürültü şikayet hattı

baktın hiçbiri fayda etmiyor, kapı paspasının üzerine fare, vs. hayvan ölüsü  :-\

--- Alıntı sonu ---
:o :o

eyefive:
o adam  ADANA da bizim apartmanda oturacaktı ömür boyu pencereyi bile açamazdı gürültü çıkmasın diye  :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git