Gönderen Konu: Casio Saat Twitter  (Okunma sayısı 5348 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: Casio Saat Twitter
« Yanıtla #10 : 24 Mart 2012, 23:38:24 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Hiç ilgilenmicem bu kampanyayla.

Çünkü, Argostroloji insanları canlandırmış yani tweet atmış bunun haberini vermis.

Böylece TT listesine çıktı #saatlerileri

Ve yalan olabilir o kadar tweetin arasından yazdıklarınız. Diğer yarısmalarda hep böyle oldu çünkü :/
tamam da o hashtagi kullanan insanlar şok oldukları olayı yazmıyorlar ki. üstelik hashtagin cümlenin sonuna koyulması lazım o da ayrı bir mesele

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #11 : 24 Mart 2012, 23:42:46 »
casioya yazılırsa sorun olmaz bence tt olması

Çevrimdışı dontcry8

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 24 Mart 2012, 23:45:08 »
Hiç ilgilenmicem bu kampanyayla.

Çünkü, Argostroloji insanları canlandırmış yani tweet atmış bunun haberini vermis.

Böylece TT listesine çıktı #saatlerileri

Ve yalan olabilir o kadar tweetin arasından yazdıklarınız. Diğer yarısmalarda hep böyle oldu çünkü :/
tamam da o hashtagi kullanan insanlar şok oldukları olayı yazmıyorlar ki. üstelik hashtagin cümlenin sonuna koyulması lazım o da ayrı bir mesele

Ama trend olan tweetler var.  El yazısı filminde trend olan tweeti seçtiler ipad icin..

Üstüne üstük o kadar cok tweet var ki yani.

Olaylar cok karısacak.

yine de Şans sizle olsun. umarım kazanirsiniz.

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 24 Mart 2012, 23:50:12 »

Adam demiş böyle kampanya var diye.. Eger sadece casio'ya atılacak tweetler geçerli olursa şansımız artar.. ama sadece hashtagi kullanmak yeterli ise baya bi katılım olacak  ::)

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 25 Mart 2012, 00:14:22 »
hastag başa sona ortaya farketmez. ben güzel bir yazı yazdığımda bazen ortaya bazen sona bazen başa koyuyorum cümlenin neresine uygun düşüyorsa.3 farklı yere koyupta kazandım farklı kampanyalarda  ;)
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı yawuzz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 25 Mart 2012, 00:23:29 »
sadece hastag kullan demiş o yüzden katılım acayip durumda 50 ye yakın yazmısımdır ama sanmıyorum bana cıksın

şansım var mı yok mu anlamadım gitti.....

Çevrimdışı dontcry8

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 25 Mart 2012, 11:29:39 »
Evet sadece hashtag kullanın demisler. Kim diyor casiosaati mentionslayın diye? Ve zaten de amacları, yaptıkları hashtag ın TT olmasını sağlamaktı casionun

Farkında değil misiniz? Her şeyi kazanmak gözüyle bakmayın.

Sonuçları cok merak ediyorum..
« Son Düzenleme: 25 Mart 2012, 11:32:35 Gönderen: dontcry8 »

Çevrimdışı dontcry8

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 25 Mart 2012, 15:27:34 »
Şansın devam ediyor! Hayatta seni en 'shock' eden şeyi sonuna #saatlerileri koyarak yaz, 10 G-Shock saatten birini kazanma şansı yakala

:)

Şansımız devam ediyormuş. Sebebi ne biliyor musunuz? Hashtag'ın hala TT listesinde olması (:

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 25 Mart 2012, 15:47:16 »
Evet sadece hashtag kullanın demisler. Kim diyor casiosaati mentionslayın diye? Ve zaten de amacları, yaptıkları hashtag ın TT olmasını sağlamaktı casionun

Farkında değil misiniz? Her şeyi kazanmak gözüyle bakmayın.

Sonuçları cok merak ediyorum..
e adamların amaçları yarışmaya katılan insanlarla küçük bir dünya kurup orada sıkışıp kalmak değil heralde. seslerini tüm türkiyeye duyurmak istemeleri, yeni bir tt oluşturmak istemeleri en doğal hakları. ama atılan her tweet yarışma koşullarını tam olarak sağlamıyor o da ayrı bir mesele. çünkü çoğu kişi kendisini şok eden bir olaydan bahsetmemiş ve yarışmaya katılım için istenen bu.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 25 Mart 2012, 16:00:24 »
mesajlar casio ya atılmadığı sürece yüzbinlerce kişi atar ve saat kazanma şansınız mucizelere kalır. ünlü kişiler bile sattileri hastag kullanarak mesaj atıyor düşün :) rastgele verecekler sanırım saati :) ya saat umurumda değil,dolu var bende saat ama maksat katılıp seçilmek takdir edilmek o heyecanı yaşamak  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM