Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları
Philips Kadınlar Günü
lerzankara:
bu arada ne yazdınızda kazandınız merak ettim yaa?
Htc de sinemin yazdığını gerçekten çok beğendim
eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapintebrikler arkadaşlar
Siret seni bugün ikinci görüşüm ufak hediyeli yarışmalara da başlamışsın hayırdır lokmalara takılmasın boğazınaa ;)
--- Alıntı sonu ---
ya bu ufak hediyeli değildiki philip hikaye anı yarışmasıydı ufak hediyesi bana çıktı sadece :D trendyola katıldım sadece bere alamk istiyordum mavisiyah desenli çok beğenmiştim.lakin o geçen senenin ürünüymüş bulamadım :D
--- Alıntı sonu ---
:) yağmurluk?
--- Alıntı sonu ---
o eşentiyon dandik birşey yollayacakları bile muamma :D küçük hediye bile değil o :D o 1 ay olacak neredeyse :D benimi takip ediyon sen :D
--- Alıntı sonu ---
seni niye takip edeyim o kadar işimin arasında ama
sadece sen çoook büyük konuşuyordun ya ondan dikkatimi çekti bunlar kazandığın listeler bide katılıpta kazanamadıkların var
bence yutkuuun:))atalar ne demiş büyük laf konusunda biliyorsun Siret ;)
--- Alıntı sonu ---
lerzan gene konulara başka yerden giriyorsun beni çok yoruyorsun :D ben ufak hediyeler istemiyorum demedim eşantiyon tarzı hediyelerden bahsediyorum :D bu katıldığım yarışmalar büyük hediyeler verdi hepsi ama ufaklarını kazandım ondan yapacak birşey yok ben seçmiyorum :D ha bezdi,çöptü katılmıyorum onlara :D büyükte konuşmuyorum sadece prensip olarak yormuyorum kendimi zırtpırt her kampanyaya katılıp :D sana bunları defalarca anlatmama rağmen hala netice alamadım :D
gunebakan:
tebrikler :)
lerzankara:
[/quote]ben he he deyim sana inandığıma inan hahaha :))konu uzamasın diye daha fazla açıklama yazmıyacağım ama çok güldüğümü bil
aa bu arada sen şimdi beddua etmezsin dimi Siret bak ısrarla bekliyorum İpadi
incesaz:
@ eyefive hadi hadii çekinme söyle ;artık ufak hediyelerde de rakibimizsin değil mi :P ;D ;D
-- bu kadar çok alıntı yapmayın plss çok kötü duruyor ekranda :) -
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git