Biten Kampanyalar > Kazananlar

balpötüşü | Kazandıklarım

<< < (43/57) > >>

balpötüşü:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHiç farkında olmadan, listen uzayıp gidiyor :)

--- Alıntı sonu ---

gerçekten öyle ben üye olalı buraya daha yıl olmadı ama liste baya doldu :D bazılarında arkadaşlarımın emeği oldu saolsun hepsi yardımlarını esirgemedi benden hiç :) :)Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindarısı başıma ya ben 2 aydır takılıyorum size inşallah seney bende iphone  kazanırım. ya bu işin sırrı nedir pötüşüm

--- Alıntı sonu ---
nickinin başına 'bal' ekle  :D artısını göreceksin

--- Alıntı sonu ---

alemsin sen ya valla bal dehşetim.ben :D :D

medusazuu:
vallahi helal olsun sana, 2 tane şeyi çok istiyorum bende, biri iphone biride profesyonel fotoğraf makinesi.e bide araba tabi :) bende 2 aydır sardım ve takipçi oldum. eğlenceli gerçekten. güle güle kullan listene yetişmek mümkün değil :)

armutadam:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindarısı başıma ya ben 2 aydır takılıyorum size inşallah seney bende iphone  kazanırım. ya bu işin sırrı nedir pötüşüm

--- Alıntı sonu ---
nickinin başına 'bal' ekle  :D artısını göreceksin

--- Alıntı sonu ---

iyi güldüm  ;D
ama gerçekten öyle  :D

inşallah daha da uzar gider listen ve çoook daha güzel hediyelerle  ;)

balpötüşü:
fotoğraf makinesi benimde ihtiyacım var ama profesyonel olmasada olur ;D araba zaten en büyük hayalim ama nerdee o kadarı bulmaz beni :D :D ama hepimiz yanından yamacından faydalanıyoruz kampanya çılgınlığının buda güzel bence ;)

catpat07:
o zaman bana kısaca balpat07 diyebilirsiniz.
bundan sonraki katıldıgım bütün yarısmalara bu nickle katılacagım :)
bakarsınız arabayı da ben kazanırım :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git