Gönderen Konu: Juss-Adım Ne Olsun  (Okunma sayısı 15028 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
Ynt: Juss-Adım Ne Olsun
« Yanıtla #80 : 05 Mart 2012, 15:22:33 »
buarada Juss'un en akıllıca fikri ilk 10 daki kişileri açıklamamak sadece yazdığımız isim yer alacakmış ve kime ait olduğu açıklanmayacakmış..bence çok iyi fikir.böylece çoğu kişi ne yazdığını unuttuğu için herkes adil bir şekilde beğediği isimlere oy verecek.
izgim

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #81 : 05 Mart 2012, 15:24:25 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
@huseyinboz juss ın öyle bi,r açıklaması yok türkçe değerlendirilecek diye bulamadım şaka yapıyorsun heralde  :D

Çok şaka yapasım geldi sana, tutamadım kendimi ;D
Forumdan çıkmışsındır diye düşündüm, şimdi başka arkadaşlar görür yanlış değerlendirirler diye de sildim hemen yorumum.  Meğer senin sessizliğin Juss'un sayfasını aramaktan kaynaklanıyormuş:)

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #82 : 05 Mart 2012, 15:25:22 »
buarada Juss'un en akıllıca fikri ilk 10 daki kişileri açıklamamak sadece yazdığımız isim yer alacakmış ve kime ait olduğu açıklanmayacakmış..bence çok iyi fikir.böylece çoğu kişi ne yazdığını unuttuğu için herkes adil bir şekilde beğediği isimlere oy verecek.

Ottomanice'nin yarışmasında da isimler açıklanmamıştı ama ben sloganı görür görmez tanıdım benimkini ve başladım oy istemeye ve kaptım güzelim takıları:) 10 isim açıklandığında, emin ol hangi ismi bulduklarını hatırlamayanların hafızaları birden bire yerine gelecek:)
« Son Düzenleme: 05 Mart 2012, 15:26:29 Gönderen: huseyinboz »

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #83 : 05 Mart 2012, 15:29:21 »
@huseyinboz juss ın öyle bi,r açıklaması yok türkçe değerlendirilecek diye bulamadım şaka yapıyorsun heralde  :D

Forumdan çıkmışsındır diye düşündüm, şimdi başka arkadaşlar görür yanlış değerlendirirler diye de sildim hemen yorumum.  Meğer senin sessizliğin Juss'un sayfasını aramaktan kaynaklanıyormuş:)

zaten mantığa sığmaz öyle bir kural ama genede insanın içine kurt düşmesin  :D ben fotoğraf makinesine razıyım şahsen  :D tüm kampanyalara hediyeleri götüren ama hiç sesi çıkmayan 3-5 kişi var bu forumda.onlar seçilirse şansımız yok  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #84 : 05 Mart 2012, 15:35:50 »

zaten mantığa sığmaz öyle bir kural ama genede insanın içine kurt düşmesin  :D ben fotoğraf makinesine razıyım şahsen  :D tüm kampanyalara hediyeleri götüren ama hiç sesi çıkmayan 3-5 kişi var bu forumda.onlar seçilirse şansımız yok  :D

Evet ya. Kesinlikle katılıyorum. Ben bir tane biliyorum, adı da soyadı da kısa:) Götürüyor maşallah. Beğenili yarışmalarda benim bahsettiğim arkadaş 600-700 oy topluyor bir anda, her defasında şok oluyorum ve öyle incik boncuk kazanmıyor, ederi olan şeyler kazanıyor. İnşallahhhhhh çok zeki bir isim bulmamıştır da bizde ucundan bi Ipad kazanırız:)

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #85 : 05 Mart 2012, 15:42:10 »
@huseyinboz oldu oalcak isminide yazaydın  :D çaktırmadan söylüyoruz sen açık ediyorsun yapma bir daha  :D 600-700 oy alan çok sen 1000 ve yukarısına denk gelmemişin demekki  :D

sırf beğenili jürili olmayan yarışmalara katılmıyorum zaten hayal kırıklığı yaşamamak için  :D o yüzden oyların çokluğu bana dokunmuyor  :D ilk 10 a girersek forumdan veya dışardan oy potansiyeli büyük rakip çıkmaz umarım  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #86 : 05 Mart 2012, 15:57:32 »
@huseyinboz oldu oalcak isminide yazaydın  :D çaktırmadan söylüyoruz sen açık ediyorsun yapma bir daha  :D 600-700 oy alan çok sen 1000 ve yukarısına denk gelmemişin demekki  :D

sırf beğenili jürili olmayan yarışmalara katılmıyorum zaten hayal kırıklığı yaşamamak için  :D o yüzden oyların çokluğu bana dokunmuyor  :D ilk 10 a girersek forumdan veya dışardan oy potansiyeli büyük rakip çıkmaz umarım  :D

600-700 oyu bir anda topluyor, şokum ona, neredeyse 1-2 saatte:) 24 saatte neler yapabileceğini siz düşünün artık, ben bunu demek istedim, yoksa 600-700 oy dediğin nedir ki ;D

Çevrimdışı HoppiDi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #87 : 05 Mart 2012, 16:04:03 »
tüm ingilizce kelimeler tükenmişti. Biri hariç "not hot" :D Onu da ben yazdım   ;D

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #88 : 05 Mart 2012, 16:06:20 »
tüm ingilizce kelimeler tükenmişti. Biri hariç "not hot" :D Onu da ben yazdım   ;D

not hot ooo jüri olsam seçerdim keisn farklı bir bakış açısı  :D

Çevrimdışı HoppiDi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #89 : 05 Mart 2012, 16:11:39 »

not hot ooo jüri olsam seçerdim keisn farklı bir bakış açısı  :D

Jüri olsanaaaaa :D Noluuurrr :D