Gönderen Konu: Destek isteği patlaması =)  (Okunma sayısı 2115 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
Ynt: Destek isteği patlaması =)
« Yanıtla #10 : 10 Şubat 2012, 09:37:30 »
ben tüm  mesajlara vaktinde döndüm  ;)

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #11 : 10 Şubat 2012, 09:46:08 »
kuzenım sagolsun sabahın körunde forumdan da yazmaya baslayınca sayesınde mesajlarım tukenıyor...dun pınar hanım destek ıstemıs gordum yaptım ama dönemedım...sonra Otelcı destek ıstemıstı gene destek oldum ama gene de donemedım...bır tek Cemıle hanıma dönebıldım destek verdım dıye...14 Subat sayesınde bu hale geldı cunku ne verılıyorsa hedıye olarak en cok begenı dıye damar tamlama oraya eklenıyor...bu arada lıste yapın sıze oy vermeyene asla oy vermeyın...ısteyınce cevap bıle vermeyın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
« Yanıtla #12 : 10 Şubat 2012, 21:45:26 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kuzenım sagolsun sabahın körunde forumdan da yazmaya baslayınca sayesınde mesajlarım tukenıyor...dun pınar hanım destek ıstemıs gordum yaptım ama dönemedım...sonra Otelcı destek ıstemıstı gene destek oldum ama gene de donemedım...bır tek Cemıle hanıma dönebıldım destek verdım dıye...14 Subat sayesınde bu hale geldı cunku ne verılıyorsa hedıye olarak en cok begenı dıye damar tamlama oraya eklenıyor...bu arada lıste yapın sıze oy vermeyene asla oy vermeyın...ısteyınce cevap bıle vermeyın

saolasın kardeş.. benim destek verme isteme listem var zaten.. ben sadece oardakilere destek veriyom ve oradakilerden istiyorum... gerçekten bi liste yapmak lazım.. hala yapmamış olanlara tabi bu sözüm..

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
« Yanıtla #13 : 10 Şubat 2012, 21:47:56 »
Forumumuzun versiyonunu yükseltince daha önce geliştirdiğimiz bir özellik devre dışı kalmıştı.
Birkaç gün önce bu özelliği yeniden devreye aldık.
Bundan sonra gelen mesajlar azalacaktır
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #14 : 11 Şubat 2012, 01:32:20 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
birde şu taktik var.ben size oy vermiştim ama size dönmedim yazmadım  ;D münnecimmiyim yahu nerden bileceğim verdiğini  ;D yani oy veren karşı tarafa mutlaka verdim desin.oy sayısını yazsın ;) ilerde destek isterseniz size vermediniz diyebilirler  ;)
açıkcası bende bu durum oluyor
fırsat buldukça ve gördükçe oy isteyenin oyunu veriyorum
bazen o anda yazamasamda en geç ertesi gün yazıyorum
birde bazı isimleri nerede görürsem o kişi istemeden zaten destekliyorum
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #15 : 11 Şubat 2012, 07:11:10 »
işte bu zamanları çok seviyorum  :) bende normalde oy veririm ama söylemem gelen mesajlara felan çok nadir cevap yazarım destek konusundada versemde yazmıyorum ama pek iyi birşey değil tabi boşu boşuna kendimi yoruyorum sonuçta.. 33 bin kişilik forumdan 33 oy alabiliyorsan gerçekten tam bir zaman kaybı başka birşey değil..  :-\

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 11 Şubat 2012, 12:15:11 »
benim bu forumda oy verme konusunda kimöseelime su dökemez.çünkü oy vermiyene bile veriyorum bana  ;D bazen facebook kampanyalarında veremiyorum oda adobe flash playerin mac osx ppc işlemcili ( benim mac pc nin işlemcisi ) desteğini çekmesinden ötürü sistem kabul etmiyor veremiyoprum uygulamalar açılmıyor. facebook videolarını bile izleyemiyorum  ;D flash playerin  sümünü yükseltmeyle alakası yok bu durumun. tamamen ppc işlemciye desteğini çekti. intelli işlemcili mac almam lazım artık  ;D yaza kadar dişimi sıkacağım macbook pro çıkacak yeni onu bekliyorum  ;)
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM